image Ruotsin matkailun virallinen verkkosivusto Helmikuu 2013

Aurinkoiset rinteet!

Tänä kautena Åreen pääsee suorilla lennoilla Helsingistä torstaisin ja sunnuntaisin maaliskuun loppuun saakka. Muita hauskoja hiihtokohteita Ruotsissa ovat esimerkiksi Gävleborgin alueen Kungsberget, Järvsö sekä Hassela. Nämä sijaitsevat vain muutaman tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta, joten ne sopivat hyvin esimerkiksi pitkän viikonlopun viettoon!

Lue lisää Lue lisää image
image Family vaccation in SwedenUlf Huett Nilsson/VisitSweden

Tapahtuu Ruotsissa 2013

Reippaasti risteilylle vai autoillen ajan kanssa? Oikealla muutama poiminta helmikuun tapahtumista Ruotsissa. Lisätietoja ja muiden kuukausien tapahtumia löydät kotisivultamme.

Lue lisää Lue lisää
image Restaurant Grill with different interior designMicael Engström/Grill

Ruokaa ja juomaa Tukholmassa

Tukholman ravintolat, baarit ja bistrot - niitä riittää, mutta minne suunnata? Kotisivultamme löydät monta vinkkiä - niin klassikkoja kuin paikallisten uudempia suosikkeja.

Lue lisää Lue lisää
image Vintage shopping in Gothenburg at “Prickig Katt”Elisabeth Dunker/Göteborg & Co

Onko sinulla älypuhelin?

Monet kohteet Ruotsissa ovat tehneet oman sovelluksensa, appin, josta on iloa niin ennen matkaa kuin matkan aikana. Tsekkaa listamme ja löydä parhaat paikat!

Lue lisää Lue lisää
image GotlandJonas Forsberg/Briljans.

Gotlantiin lentäen tai lautalla

Kesällä Gotlantiin voi matkustaa Suomesta lentäen tai laivalla - joko Tukholman kautta tai suoraan. Varaa liput ajoissa! Lue lisää Itämeren upeasta saaresta kotisivultamme ja sivustolta www.lomasaari.fi.

Lue lisää Lue lisää
image

Varaa lennot Åreen

Varaa lentosi Helsingistä Åreen SAS:n kotisivulta: www.flysas.com
(kuva SAS Group)
Åren lähellä sijaitsevat myös kohteet Vemdalen ja Lofsdalen. Lisätietoja kohteista: www.talviruotsi.fiMenovinkkejä helmikuu

Taide: 24.2. saakka Waldermarsuddenillä Tukholmassa on esillä yhteistyössä Ateneumin kanssa järjestettävä Helene Schjerfbeck -näyttely. Keväällä näyttely jatkaa Göteborgiin. Jos siis missasit tämän näyttelyn Helsingissä, varaa matkaliput pian!
Tukholmassa voi nähdä 3.3. saakka David LaChapellen kautta aikojen suurimman näyttelyn. Fotografiskassa Söderillä valokuvaajan 256 teosta täyttävät lähes koko museon!

Kädentaidot: Syfestivalen Tukholmassa 15.-17.2. Messut käsistään käteville pidetään Älvsjössä, jonne pääset nopeasti keskustasta paikallisjunalla.

Musiikki: Malmössä voit nähdä Sommarnattens Leende -esityksen, joka perustuu Ingmar Bergmanin elokuvaan vuodelta 1955. Viimeinen esitys 23.3.

Lisää tapahtumia

Ajan hermolla

Jo yli 10 000 henkeä seuraa meitä Facebookissa. Tykkää sinäkin!

Seuraa Ruotsia:
  

PS. Muista myös matkailublogimme Matkalla Ruotsissa!