image Ruotsin matkailun virallinen verkkosivusto Marraskuu 2012

Lämmintä joulutunnelmaa

Joulun aikoihin Ruotsin kylät ja kaupungit hohtavat lumisessa talvimaisemassa. Näky on kuin joulukortista. Tässä uutiskirjeessä voit lukea mm. jouluperinteistä. Tutustu Ruotsin tapahtumatarjontaan ja mahtaviin matkakohteisiin sivustollamme www.visitsweden.com/ruotsi.

Lue lisää Lue lisää image
image Christmas in SwedenMagnus Ström/bildarkivet.se

Ruotsalainen joulu

Mistä on perinteinen ruotsalainen joulu tehty? Maukkaasta jouluruoasta, perinteisistä tapahtumista ja yhdessäolosta perheen ja rakkaiden ystävien kesken.

Lue lisää Lue lisää
image Ski resort FunäsdalenRoger Pilstrand/Funäsdalen

Lumen hurmaa

Vielä ehdit varata hiihto- tai lasketteluloman! Tutustu Ruotsin monipuoliseen tarjontaan - parista sadasta kohteesta löytää varmasti jokainen perhe ja pari oman talvisen "mansikkapaikkansa".

Lue lisää Lue lisää
image Aurora Sky Station in Abisko, Swedish LaplandPeter Rosén/STF

Ekologinen valinta

Olemme koostaneet kestävää kehitystä vaalivien matkakohteiden Top 10 -listan Ruotsin osalta. Tai no itse asiassa - lista kasvaa jatkuvasti ja on jo nyt 14 kohteen mittainen!

Lue lisää Lue lisää
image Ski resort VemdalenBengt Åke Danielsson/Skistar

Laskettelukohde: Vemdalen

Matka Tukholmasta tänne lumiseen idylliin kestää vain runsaat viisi tuntia - ja perillä odottaa kolmen kohteen laskettelukeskus Vemdalen!

Lue lisää Lue lisää
image Ski resort Åre in JämtlandÅre/Skistar

Laskettelukohde: Åre

Pohjois-Euroopan johtavasta laskettelukohteesta ei vauhtia puutu! Mutta ruotsalaiseen tapaan kohde on myös erittäin lapsiystävällinen.

Lue lisää Lue lisää
image Winter buffetJakob Fridholm/imagebank.sweden.se

Kuukauden ruokavinkki

Ruoanlaitto yhdessä on hauskaa! Ruotsiin muuttanut brittikokki Rob Hincks jakaa talvisen rosmariinileivän ohjeen kanssamme (klikkaa linkkiä).

Lue lisää Lue lisää
image

Kohokohtia!

Matkakuvia Tukholmasta

Marraskuun 28. päivä alkaa Livillä televisio-ohjelma Lauran matkakuvia: Tukholma. Tämä uusi ohjelma vie meidät matkalle juontaja-valokuvaaja Laura Malmivaaran ja viikoittain vaihtuvan julkkisvieraan kanssa Tukholmaan. Jokaisesta jaksosta saa hyviä käytännön vinkkejä Tukholman kiinnostavista ja hieman tuntemattomammista nähtävyyksistä. Lauran kohteina ovat galleriat, kirpputorit, katot ja pyöräilyreitit: kaikki, mikä on perinteisten vierailukohteiden ulkopuolella.
Ensimmäisessä jaksossa Laura saa matkaseurakseen Tukholmaan kansanedustaja Jani Toivolan. Kuninkaallisena herramiespäivänä veneristeillään ja kävellään kuninkaallisessa Haaga-puistossa. Lisäksi shoppaillaan Södermalmin vintage-liikkeissä.

Tästä klikkaamalla pääset ohjelman kotisivulle.

Tutustu Ruotsin ajankohtaisiin tapahtumiin myös kotisivumme Tapahtumakalenterin kautta.

Muista myös sivuston JouluTukholma vinkit!

Matkalla talvisessa Ruotsissa

Blogista MatkallaRuotsissa voit lukea kuulumisia niin viime kautena eri kohteissa käyneiltä lapsiperheiltä kuin uudempia postauksia:
Kungsberget
Hassela
Järvsö

 
Seuraa Ruotsia: