Tervetuloa fikalle!

Päivä pitenee, valon määrä lisääntyy ja joulun jälkeen on taas aika aloittaa kesälomasta haaveilu. Matkamessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 21.-24.1.2016. Ruotsin matkakohteet ovat jälleen mukana messuilla. Tervetuloa tutustumaan kohteisiin!

  • Swedish cinnamon bun
  • Swedish Princess Torte

Swedish cinnamon bun

Pullakahvit ja ruotsalaista tunnelmaa Matkamessuilla

Viking Line tarjoaa fikat eli pullakahvit Ruotsin osastolla 6b121. Herkuttelun lomassa voit tutustua Ruotsin kesäkohteisiin, joita on tänä vuonna mukana runsaasti. Matkakohteiden joukosta löytyy lomaideoita ja jännittävää ohjelmaa perheellisille, elämysvinkkejä rennolle lomalle kahdestaan sekä seikkailuja ystävien kanssa jaettavaksi.

Fika-ajat tasatunnein:
Pe 22.1. klo 14-18
La 23.1. klo 11-17
Su 24.1. klo 11-17

Radio Helsingin lähetys perjantaina ja lauantaina suorana Ruotsin osastolta. Käännä radiosi Matka-viikolla taajuudelle 98,5, niin kuulet juontajien mansikkapaikat Ruotsissa.

Mukana Ruotsin osastolla:

Tempaudu Tukholmaan

Osallistu Matkamessujen Tempaudu-kilpailuun ja voita viikonloppu Tukholmassa sisältäen lennot (meno-paluu), 2 yön hotellimajoituksen sekä sisäänpääsyn ABBA-museoon. Katso kilpailun tarkemmat säännöt ja ohjeet messujen kotisivuilta.

#fika

Fika eli kahvittelu, kahvitarjoilu tai kahvinjuonti on erityisesti Ruotsissa yleinen sosiaalinen instituutio, jossa kokoonnutaan juomaan kahvia sekä syömään leivonnaisia ja samalla keskustelemaan ystävien kanssa.

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden