Kilpailut

VisitSwedenin järjestämissä kilpailuissa arvottujen voittajien nimet sekä palkintokuvaukset löydät täältä.

  • Art by Jens Peter Dyvik & Yoad David Luxembuorg

Art by Jens Peter Dyvik & Yoad David Luxembuorg

VisitSweden järjestää kilpailuja yhteistyökumppaneidensa kuten ruotsalaisten matkailualan yritysten ja kohteiden kanssa.

Skiexpo-kisa

Skiexpossa osastollamme oli mahdollista osallistua kilpailuun, jossa palkintona oli reissu Hasselaan sisältäen majoituksen ja hissiliput neljälle henkilölle. Arvonta suoritettiin 4.11.2014 ja onnetar suosi Lauria Helsingistä. Onnea!

Instagram-kuvakisan voittaja

Lokakuun ajan käynnissä ollut Messukeskuksen kanssa yhteistyössä toteutettu Instagram-kuvakisa päättyi 29.10. klo 15. Kilpailuun tuli paljon huikeita talvikuvia. Kiitos kaikille osallistuneille! 

Kilpailuun osallistuttiin ottamalla tunnisteilla #munsukset #talviruotsi #skiexpo Instagramiin kuva, missä sun sukset luuraavat ja seuraamalla Messukeskus ja Ruotsigram Instagramissa. Eniten* tykkäyksiä kerännyt kuva palkittiin matkalla Ruotsin Riksgränseniin sisältäen hissiliput ja majoituksen neljälle. Onnittelut voittajalle!

Reissun Riksuun voitti stiinakaarineva tällä kuvalla:

Lue lisää Riksgränsenistä ja muista Ruotsin hiihtokohteista osoitteessa Talviruotsi.fi!

*Kilpailun säännöt. Selkeä vilppiepäily, kuten esimerkiksi haamutykkäykset tai muu sääntöjen vastainen osallistuminen ja toiminta, on voinut johtaa yksittäisten osallistumisten hylkäämiseen.

Leffalippujen voittajat

Syyskuussa visitsweden.com -sivustolla järjestetyssä kilpailussa kaikkien osallistuneiden kesken arvottiin 5 kpl kahden leffalipun paketteja uutuuskomedia Vadelmavenepakolaisen näytöksiin. Arvonta suoritettiin 2.10. ja onnetar suosi Annea Helsingistä, Helenaa Lahdesta, Mikkoa Seinäjoelta, Satua Vantaalta ja Eevaa Pohelasta. Onnittelut voittajille!

Kilpailuja Tukholma.fi -sivustolla

Täällä voit osallistua Tukholma.fi:n kilpailuihin.

27.10.-9.11. järjestetyssä kilpailussa oli palkintona kolme 2 hlön pääsylippupakettia Skanssenille Tukholmaan. Pääsyliput voittivat Mari Turusta, Sari Vaasasta ja Pirjo Helsingistä. Onnea voittajille!

Tykkää Facebookissa!


Mainos:

A part of the official gateway to Sweden