Kilpailut

VisitSwedenin järjestämissä kilpailuissa arvottujen voittajien nimet sekä palkintokuvaukset löydät täältä.

  • Art by Jens Peter Dyvik & Yoad David Luxembuorg

Art by Jens Peter Dyvik & Yoad David Luxembuorg

VisitSweden järjestää kilpailuja yhteistyökumppaneidensa kuten ruotsalaisten matkailualan yritysten ja kohteiden kanssa.

Gotlanti-kisan voittajat

Kesäisellä Gotlanti.fi -kampanjasivustollamme oli toukokuussa mahdollisuus osallistua kilpailuun ja voittaa maailman lapsellisin loma Gotlannissa koko perheelle. Kilpailu päättyi 30.5. ja onnetar suosi arvonnassa Kennethiä, Hedvigiä, Timiä ja Tiannaa Helsingistä. Onnea ja mukavaa matkaa!

Toukokuisen loma-arvonnan suosiosta innostuneena teimme kilpailulle jatkoa. Toinen Gotlannin loma arvottiin 27.6. ja onnetar suosi Arnaa, Tuomasta, Viktoriaa ja Felixiä Helsingistä. Onnittelut voittajille!

Kilpailuja Tukholma.fi -sivustolla

4.-17.8.2014 järjestetyssä kilpailussa oli mahdollisuus voittaa pääsyliput lasten tiedekeskus Tom Tits Experimentiin. Onni suosi Maaritia Ilmajoelta. Onnea!

18.-31.8.2014 Tukholma.fi -sivustolla järjestetyssä kilpailussa arvottiin kaikkien osallistuneiden kesken kaksi lippua Tukholman kuninkaalliseen oopperaan Madama Butterflyn esitykseen. Liput voitti Arja Vantaalta. Onnea!

1.-14.9.2014 järjestetyssä kilpailussa arvottiin kaksi kappaletta neljän hengen lippupaketteja Tukholman tekniikkamuseoon, jotka voitti Veronica Onkolasta ja Nina Mynämäeltä. Onnittelut voittajille! 

Tykkää Facebookissa!


Mainos:

A part of the official gateway to Sweden