[text]

Malmön yöelämä

Malmö on taaja kaupunki, joten voit nauttia sen yöelämästä kävellen paikasta toiseen. Aloita Lilla Torgilta, Malmön yöelämän keskuksesta.

  • Bar and restaurant Victors at Lilla torg in Malmö

Bar and restaurant Victors at Lilla torg in Malmö

Aloita kierros täältä

Lilla Torg Malmön kaupungin keskustassa on tapahtumien keskipiste. Suosittuja paikkoja siellä ovat baari ja ravintola Mello Yello (Lilla Torg 1), drinkkejä ja tapaksia tarjoava Bar Celona (Adelgatan 2) ja pubi ja ravintola Harrys Bar (Södergatan 14). Myös torin keskellä sijaitseva Victors houkuttelee paikallisia juhlijoita drinkki- ja ruokatarjonnallaan.

Juhlat jatkuvat

Lilla Torgin lähellä sijaitseva suurempi Stortorget on toinen ”kuuma” vaihtoehto Malmön yössä. Vieraile yökerhossa Etage (Stortorget 6), jossa on viisi baaria ja kaksi tanssilattiaa – täällä soitetaan musiikkia monen makuun. Lähellä Etagea, osoitteessa Amiralsgatan 20, sijaitsee Deep, jonka tanssilattiat muuttuvat lauantaisin 90-luvun diskoksi. Jos Depeche Mode ja Ace of Base ovat makuusi, poikkea sinne. Kulman takana Spångatan 38:ssa sijaitsee tanssimusiikkiklubi Babel, jossa järjestetään myös konsertteja. Käynnin arvoinen Babel on vanha kirkko, jonka oven yläpuolella on iso valaistu krusifiksi ottamassa sinut vastaan!

Jos haluat kuulla legendaarista live-rockmusiikkia, mene Kulturbolagetiin eli KB:hen (Bergsgatan 18), kuten paikalliset sanovat. Samassa talossa sijaitseva Vinylbaren on klubi-iltoja pitävä amerikkalaistyylinen  ruokabaari “diner”, josta saa burgereita.

Päätä iltasi (tai aloita aamusi) yökerhossa Malmö Brygghus, joka sijaitsee entisessä suklaatehtaassa.

Lisätietoja Malmön yöelämästä löydät täältä.

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden