[text]

Malmön kahvilat

Malmössä kahvi otetaan tosissaan. Kaupunkilaiset tuntevat paikallisten paahtimoiden pavut, paahdot ja sekoitukset kuin omat taskunsa, ja monet saavat myös tulonsa kahvista.

  • Café in Malmö

Café in Malmö

Perinteinen

Hollandia on klassinen kahvilakonditoria, tunnelmaltaan rauhallinen ja elegantti. Viehättävä boudoir-salonki punaisine samettituoleineen kutsuu shoppailijoita rauhoittumaan ostosten jälkeen. Paikka sopii myös pariskunnille, jotka haluavat viivähtää kahvin ja leivoksen äärellä tunnelmallisessa ympäristössä.

Viehättävä

Café Slottsträdgården Malmön linnanpuutarhassa on suosittu luomukahvila keskellä luomupuutarhaa. Tänne voit tulla lounaalle tai kahville ja samalla nauttia linnunlaulusta idyllisessä ympäristössä.

Museot

Malmön taidehallissa (Malmö Konsthall) sijaitsee suosittu SMAK Café, joka tarjoaa myös lounasta – pääpaino on kasvis- ja kalaruoissa.

Entä miltä kuulostaisi käynti Malmön suklaamuseossa, jossa myös valmistetaan omaa suklaata? Käy siinä tapauksessa Malmön suklaatehtaassa, Malmö Chokladfabrik, joka on kuuluisa kaakaojuomastaan, suklaafonduestaan ja tryffeleistään – suorastaan nektaria kaikille suklaan ystäville!

Trendikäs


Lilla Kafferosteriet osoitteessa Baltzarsgata 24 on kodikas kahvipaahtimo ja kahvila kaksikerroksisessa talossa. Täällä on rento tunnelma ja viehättävä puutarhakeidas, jonne kahvinystävät kokoontuvat mielellään. Vastapaahdettu kahvi on paikan ylpeys, totta kai!

Jos haluat nauttia aamiaista (mihin aikaan tahansa!) paikassa, jossa on hyvä palvelu, sopusointuinen tunnelma ja maukkaat lämpimät voileivät, poikkea trendikkääseen kahvilaan Melvins Kaffebar osoitteessa Skvadronsgatan 16.

Jos haluat nauttia kahvisi korkeiden pöytien ääressä italialaistyylisessä kuppilassa, ota suunnaksi Solde osoitteessa Regementsgatan 2. Tämä on ehdoton valinta laadukkaan single origin -kahvin ystäville, ja täältä löytyy myös oma paahtimo satamasta. Pavut on tarkoin valittu suoraan viljelmiltä ja poimittu valikoimaan omistajan toimesta. 

Vinkkejä?

Brunssia nauttimaan tai vain iltapäivän iloksi suuntaa kulkusi merenrantaan, paikkaan Ribersborgs Kallbadhus. Täällä voit niin uida kuin saunoa – ja nauttia kupin kahvia ihaillen upeaa näköalaa salmen yli aina Tanskaan saakka.

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden