[text]

Malmön fine dining

Malmö Etelä-Ruotsissa on kuuluisa kansainvälisten ruokien ja kulttuurien innovatiivisesta yhdistelemisestä.

  • Restaurant “bloom in the park” in Malmö
  • Bastard in Malmö

Restaurant “bloom in the park” in Malmö

Malmö ensimmäistä kertaa mukaan Michelin-oppaaseen

Uudessa, vuoden 2015 Michelin-oppaassa ruotsalaisille ravintoloille jaetaan 21 tähteä. Malmö sai kolme tähteä ja on mukana oppaassa ensimmäistä kertaa. Ravintolat Ambiance à Vindåkra, Bloom in the Park ja Vollmers saivat kaikki yhden tähden. Bib Gourmand -palkinnot myönnettiin ravintoloille Bastard ja Sture. Bib Gourmand -symboli merkitsee sitä, että ravintolassa saa erinomaista ruokaa kohtuulliseen hintaan.

The White Guide

The White Guide on Ruotsin arvostettu ja luotettu versio Guide Michelinistä. Tätä opasta herkkusuut eivät unohda kirjahyllyyn! Malmössä on kaksi erinomaista ravintolaa, jotka ovat saaneet tunnustusta ja sijan tämän kirjan Masterclass-luokassa.

Bloom in the Park on ravintola, jossa jokainen gourmet-ateria on kuin yllättävä keittiön tervehdys – usein annokset ovat jopa pienoisia haasteita ruokailijalle. Tarjolla on esimerkiksi laadukasta pata negraa, mutta mitä sanot härän kiveksistä, hanhenmaksajäätelöstä tai nimettöminä tarjottavista viineistä?

Bastard Mat & Vin

Bastard Mat & Vin on kehuttu nose-to-tail-ravintola, jonka ruokalistan kohokohtiin lukeutuvat siansorkat, rasvaiset ankka-confitit, huippuluokan leikkeleet ja rillettes-pateet. Tyylikäs sinkkibaari, loimuavat grillit, avoin keittiö ja moderni eurooppalainen kotikeittiötyyli korostavat Bastardin konstailematonta tunnelmaa.

Vinkki:

Sture on paikallisten suosikki, kun he haluavat nauttia laadukkaista ruotsalaisista klassikoista, kuten kaalikääryleistä tai Wallenberg-pihveistä. Sturesta voi tilata ruokaa myös kotiinkuljetuksella Malmön alueelle.

Milloin:

Monet huippuravintolat ovat kiinni sunnuntaisin, jotkut jopa koko kesän ja jotkut myös joulun jälkeen. Varmista siis aukioloajat etukäteen ravintoloiden kotisivuilta ja tee pöytävaraus hyvissä ajoin.

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden