[text]

Malmön fine dining

Malmö Etelä-Ruotsissa on kuuluisa kansainvälisten ruokien ja kulttuurien innovatiivisesta yhdistelemisestä.

  • Restaurant “bloom in the park” in Malmö
  • Bastard in Malmö

Restaurant “bloom in the park” in Malmö

The White Guide

The White Guide on Ruotsin arvostettu ja luotettu versio Guide Michelinistä. Tätä opasta herkkusuut eivät unohda kirjahyllyyn! Malmössä on kaksi erinomaista ravintolaa, jotka ovat saaneet tunnustusta ja sijan tämän kirjan Masterclass-luokassa.

Bloom in the Park on ravintola, jossa jokainen gourmet-ateria on kuin yllättävä keittiön tervehdys – usein annokset ovat jopa pienoisia haasteita ruokailijalle. Tarjolla on esimerkiksi laadukasta pata negraa, mutta mitä sanot härän kiveksistä, hanhenmaksajäätelöstä tai nimettöminä tarjottavista viineistä?

Bastard Mat & Vin

Bastard Mat & Vin on Malmön uusin tähti, kehuttu nose-to-tail-ravintola. Ruokalistan kohokohtiin lukeutuvat siansorkat, rasvaiset ankka-confitit, huippuluokan leikkeleet ja rillettes-pateet. Tyylikäs sinkkibaari, loimuavat grillit, avoin keittiö ja moderni eurooppalainen kotikeittiötyyli korostavat Bastardin konstailematonta tunnelmaa.

Vinkki:

Sture on paikallisten suosikki, kun he haluavat nauttia laadukkaista ruotsalaisista klassikoista, kuten kaalikääryleistä tai Wallenbergare-pihveistä. Sturesta voi tilata ruokaa myös kotiinkuljetuksella Malmön alueelle.

Milloin:

Monet huippuravintolat ovat kiinni sunnuntaisin, jotkut jopa koko kesän ja jotkut myös joulun jälkeen. Joten varmista aukioloajat etukäteen ravintoloiden kotisivuilta ja tee pöytävaraus hyvissä ajoin.

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden