[text]

Malmön bistrot ja baarit

Skoonen pääkaupungin Malmön ruokalistoihin ovat vaikuttaneet seudun vehmaat viljelysmaat, ruoan pientuotanto ja perinteinen paikallinen keittotaito.

  • Bastard in Malmö

Bastard in Malmö

Trendikkäät tapaamispaikat

Jokaisesta kaupungista löytyy ainakin yksi ruokapaikka, josta on tullut paikallinen kulttuurinähtävyys. Malmössä yksi tällainen paikka on herkullista lähiruokaa tarjoava Mrs. Brown. Ruokalistalla on harkituista raaka-aineista valmistettuja ruotsalaisia annoksia. Jos etsit pientä ja viihtyisää ravintolaa, jossa on tarjolla hyviä drinkkejä, jossa kuulee DJ:n valitsemaa musiikkia ja jossa ruokalista vaihtuu viikoittain, mene Belle Epoque -ravintolaan (Södra Skolgatan 43).

Keskustan suosikkeja

Rosen Bar & Dining osoitteessa Mäster Johansgatan 15 on paikallisten suosikki, jossa ranskalaisvaikutteinen menu seuraa vuodenaikoja. Paikka on myös suosittu brunssipaikka pannukakkuineen aina sunnuntaisin. Italialaisen ruoan ystävän kannattaa suunnata Epicuré Bröd & Vin -ravintolaan, joka on useaan otteeseen tunnustettu herkullisesta ruoastaan.

Bastard, Malmön jännittävä uutuusravintola tarjoaa niin sanotun nose-to-tail-keittiön antimia siansorkkineen. Ravintola on tunnettu mestarillisesta menustaan, mutta myös baarin puolelta löytyy erinomainen ruokalista. Köttbarenissa voit lounastaa ystävien kanssa tai istahtaa drinkille baarin puolelle. Ravintolan omasta kaupasta voit ostaa kotimatkalle laatulihaa, mausteita ja kastikkeita.

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden