[text]

Malmön Ooppera ja Musiikkiteatteri

Malmön Oopperataloa pidetään funkisarkkitehtuurin mestarinäytteenä. Sen ovat suunnitelleet tunnetut arkkitehdit Sigurd Lewerentz, Erik Lallerstedt ja David Heldén. Talon 1 500 paikan auditorio on yksi Pohjoismaiden suurimmista. Näyttämö on yksi Euroopan suurimmista, ja tilava lämpiö on tunnettu marmoriportaikostaan.

  • The Malmö Opera

The Malmö Opera

Musiikkia ja tanssia

Malmön Oopperatalossa esitetään kansainvälistä oopperaa. Ohjelmistossa on niin klassikoita ja musikaaleja kuin nykyaikaista musiikkiteatteria. Myös nuoremmalle yleisölle on monipuolista tarjontaa, sillä Operaverkstan tuottaa nykyaikaisia esityksiä 3-19-vuotiaille.

Uusia ruotsalaisia kykyjä

Jos haluat kokea jotain uutta, täällä voi tutustua myös viimeisimpiin ruotsalaisiin ooppera- ja musikaalituotantoihin. Voit varata liput gaalailtaan, orkesteri- tai kamarimusiikkikonserttiin – tai nauttia nykytanssin tai klassisen baletin esityksistä.

Lämpiössä näet ruotsalaisten taiteilijoiden, kuten Carl Millesin tai Isaac Grünewaldin, maalauksia. Nauti lämpiössä drinkki tai nauti päivällinen elegantissa Malmö Opera Grillissä.

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden