Malmö

 • Western harbour in Malmö
  Western harbour in Malmö

  © Justin Brown/imagebank.sweden.se

 • Locally and organic vegetables at Rötter in Malmö
  Locally and organic vegetables at Rötter in Malmö

  © Miriam Preis/imagebank.sweden.se

 • Moderna Museet in Malmö
  Moderna Museet in Malmö

  © Miriam Preis/imagebank.sweden.se

[text]

Kohteita

Kaikki Skoonen tiet vievät Malmöhön! Kaupunki on osa alati laajenevaa Öresundin aluetta, ja mahtava Öresundin silta liittää Malmön tiiviisti  Tanskan Kööpenhaminaan.

Kasvusta huolimatta Malmö on pysynyt pienenä ja ystävällisenä kaupunkina, jossa on monipuolisesti tarjolla kulttuurinähtävyyksiä, kuten mielenkiintoinen Moderna Museet Malmö. Tutustu laadukkaisiin ravintoloihin ja bistroihin sekä kahviloihin. Shoppailunkaan osalta ei ole moittimista, eritoten jos etsit ruotsalaisia designtuotteita tai trendikkäitä ruotsalaisia muotimerkkejä.

Tee matkanteosta helppoa ja hanki Malmökortti (Malmö City Card), jolla saat alennuksia nähtävyyksien sisäänpääsymaksuista, ilmaisen pysäköinnin sekä kaupoissa tuotteita alennettuun hintaan. 

Malmön kaupungilla on suuret suunnitelmat ryhtyä kestävän kehityksen kaupungiksi. Se on jo nyt johtava tällä saralla aivan maailmanlaajuisesti. Voit varata esimerkiksi kestävän kehityksen kiertoajeluja. Lisätietoja aiheesta saat täältä.

Restaurant Årstiderna in Malmö

Etelä-Ruotsi on herkkusuiden suosikki

Kiinnostus lähiruokaa kohtaan kasvaa, ja käsityön tarkkuudella tehdyn pienimuotoisen ruoantuotannon kysyntä onkin kasvanut huimasti.

Western harbour in Malmö

Malmön Länsisatama

Länsisatama Malmössä on uusi kaupunginosa, jossa on niin asuntoja kuin toimitiloja. Kaupunginosan arkkitehtuuri ja visio ovat moderneja ja rohkeita, ja kestävän kehityksen edistäminen on herättänyt huomiota myös maailmalla.

Art and design by Formargruppen in Malmö

Ostoksilla Malmössä

Malmön keskustan kauppoihin tutustut kätevästi kävelykierroksella.

Stortorget in Ystad, Skåne

Wallanderin Ystad

Jos olet Wallander-fani (ja vaikka et olisikaan!), ihastut pieneen Ystadiin. Tämä Etelä-Ruotsin merenrantakaupunki ympäristöineen on Henning Mankellin jurosta rikoskomisariosta kertovien kirjojen, elokuvien sekä televisiosarjojen tapahtumapaikka.

 

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden