[text]

Liseberg

Lisebergissä tapahtuu koko ajan, sillä alueella on huvipuiston lisäksi puutarhoja, hotelleja, baareja, ravintoloita ja veistospuisto. Talvella Lisebergissä toimii myös jääbaari, joka tehdään Ruotsin Lapista tuodusta jäästä!

  • Liseberg amusement park in Gothenburg
  • Roller coaster at Liseberg in Gothenburg
  • Christmas at Liseberg in Gothenburg

Liseberg amusement park in Gothenburg

Huvipuistolaitteet

Lisebergin maine yhtenä Euroopan suurimmista huvipuistoista velvoittaa: laitteita on joka lähtöön ja jokaiseen makuun. Täältä löydät lentävät teekupit, törmäilyautot, maailmanpyörän, mutkaisen vuoristoradan jne. Uusin raju laite on AtmosFear, joka tarjoaa Euroopan pisimmän vapaan pudotuksen neljän g:n voimalla – syöksyt 146 metriä kolmessa sekunnissa, ja nopeutta kertyy 110 kilometriä tunnissa! Laite on todella nimensä veroinen!

Viihde

Lisebergissä on kolme kohdetta, joissa voit nauttia viihteestä: Lisebergin teatteri (Lisebergsteatern), klassinen showpaikka Rondo ja konserttilava Stora Scenen, jonka musiikkiesityksiä (rock, pop, jazz ja klassinen musiikki) pääset katsomaan sisäänpääsylipun hinnalla. Tsekkaa myös Polketten, suuri huvimajatyylinen tanssipaikka, jossa voit pyörähdellä niin vanhan kuin nykymusiikin tahdissa. Täällä pidetään myös bigband-iltoja ja opetetaan salsaa tai jivea.

Vinkki

Joulun alla Lisebergissä pidetään todella suuret joulumarkkinat. Marraskuun puolivälistä lähtien voit tavata täällä joulupukin tai nauttia ravintoloissa jouluisesta noutopöydästä (julbord). Tunnelmaa kohottaa viisi miljoonaa pientä jouluvaloa.

Milloin?

Huhtikuun lopusta syyskuun puoliväliin, viikonloppuisin syyskuusta lokakuuhun ja joulun aikaan marraskuun puolivälistä aatonaattoon.

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden