[text]

Göteborgin Ooppera

Göteborgsoperassa on maailmanluokan lavatekniikkaa, kuuluisaa akustiikkaa, lukuisia harjoitussaleja ja työpajoja. Kirjastossa on 15 tonnia nuottilehtiä. Tämän lisäksi vielä kaikki ooppera-, tanssi- ja musikaaliesitykset sekä konsertit saman katon alla! Vaikuttavaa, vai mitä?

  • The Gothenburg Opera

The Gothenburg Opera

Akustiikan taidonnäyte

1300 istuimen pääsalin klassinen kahdeksankulmainen muoto sekä koverat akustiset pinnat antavat äänelle lämpimän sävyn ja ohjaavat sen katsomoon.

Tutustu tiloihin

Balettiesitysten seuraamisen sekä oopperan ja konserttien kuuntelun lisäksi voit osallistua tunnin mittaiselle opastetulle kierrokselle. Kurkista lavan taakse, kulje salaisilla käytävillä ja näe työpajat, peruukintekijät ja puvustajat työssään.

Ilmainen esittely

Jos haluat etukäteen perehtyä valitsemaasi esitykseen, pienellä näyttämöllä kerrotaan ennen esitystä sen juonesta ja sisällöstä. Esittely on ilmainen ja alkaa noin tunti ennen esitystä. Jos ehdit, voit piipahtaa myös baarissa drinkillä ennen esitystä!

Oopperan yhteydessä on kolme kahvilaa, kaksi cocktailbaaria ja varsin hyvä ravintola, jotka palvelevat sinua ennen tai jälkeen esityksen. Tilaa väliajan tarjoilut etukäteen.

Hyvä tietää:

Huonokuuloiset voivat lainata infrapunakuulolaitteita, ja pyörätuolin käyttäjät saavat lipun puoleen hintaan.

ABBA

Ruotsalainen musiikki-ilmiö

Ruotsi on yksi maailman suurimpia musiikin vientimaita!

Pippi, one of the most translated children's books

Runoudesta fiktioon

Erityisesti viime vuosikymmenet ovat olleet ruotsalaisen nykykirjallisuuden läpimurron aikaa.

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden