[text]

Österlenin taidekierros

Österlenin taidekierros eli ruotsiksi Konstrundan on vuosittainen taidefestivaali, joka järjestetään pääsiäisen aikoihin Ruotsin kaakkoisosassa.

  • Visit local artist at art shows, Österlen in Skåne

Visit local artist at art shows, Österlen in Skåne

Österlenin taide

Taidetta rakastaville kulttuurin ystäville pääsiäisen aika on ihana ajankohta tulla Österleniin – kevättä on ilmassa ja taidetta on esillä kaikkialla Österlenin taidekierroksen (Konstrundan på Österlen) varrella. Österlenin taidekierroksella voi tavata taiteilijoita ateljeissaan ja kysellä heiltä heidän työstään.

Sekä julkiset että yksityiset Österlenin taidegalleriat panevat näytteille monien paikallisten taiteilijoiden töitä: öljy- ja akvarellimaalauksia, lasi-, jalometalli- ja keramiikkatöitä sekä puusta ja muista materiaaleista tehtyjä taideteoksia. Esillä on myös tietokonetaidetta.

Liikkuminen

Paras tapa tehdä taidekierros on liikkua autolla kartan kanssa. Österlen on kuuluisa kumpuilevasta maaseudustaan, kauniista rantaviivastaan sekä paikallisesta ruoasta ja kulttuurista.
Merkitse karttaasi Kivik, Simrishamn ja Åhus. Sitten voit jatkaa sisämaahan Kristianstadiin ja Tomelillaan. Suuntaa kulkisi myös etelän kauniiseen Ystadin kaupunkiin, joka on kuuluisa rikoskomisario Walladerista. Tarkempia yhteystietoja näiden kaupunkien turistineuvontapisteistä: klikkaa tästä. Österlenin taidekierroksen päivämäärät, yksityiskohdat, infon ja kartat löydät puolestaan täältä.

Österlen on osa kaunista Skånen maakuntaa.

Malmö Museums at Malmöhus castle

Malmön mielenkiintoiset museot

Modernissa Malmön kaupungissa on uskomattoman monipuolinen museotarjonta, jossa panostetaan oppimiseen ja elämyksiin.

Kenneth Branagh as Kurt Wallander

Kurt Wallanderin jalanjäljillä Ystadissa

Ruotsalainen rikoskomisario Kurt Wallander herää henkiin Ruotsin eteläisimmän kaupungin Ystadin kujilla, kaduilla ja ravintoloissa.

Varaa online VisitSwedenin yhteistyökumppaneilta

Varaa majoitus
Southern Sweden

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden