[text]

Dalslandin kanava

Dalslandin kanava yhdistää 240 kilometrin reitillään lukuisia järviä. Kanava on erityisen tunnettu vuonna 1868 avatusta Håverudin väylästä, jossa yhdistyvät niin maantie- ja rautatiesilta kuin akvedukti.

  • The Dalsland Canal

The Dalsland Canal

Souda tai huopaa

Kanavan seesteinen luonnonrauha houkuttelee monia. Souda, melo, aja moottoriveneellä tai astu matkustajalaivaan kesäkuun puolivälistä elokuun loppuun. Kanava on myös kajakki- ja kanoottimelojien sekäseikkailuista pitävien retkeilijöiden suosiossa.

Kanavan rannalla

Håverudin Hantverkshus on yksi eteläisen Ruotsin parhaista paikoista, jos haluaa ostaa aitoa paikallista käsityötä. Käsityöliike sijaitsee Upperudshöljen-järven rannalla lähellä Dalsland Centeriä. Kiinnostaisiko nähdä, miltä kirjoitus näytti 3000 vuotta sitten? Käy siinä tapauksessa tutustumassa Tisselskogin kalliopiirroksiin.

Vinkkejä:

Nauti puulämmitteisestä saunasta ja tuoreesta leivästä aamupalalla Holmerudsforsin uudessa venesatamassa. Jos kaipaat ostoksille kesken kanava-ajelun, astu maihin Töcksforsin suuren ja modernin kauppakeskuksen kohdalla.

Milloin?

Noin 18.5.–25.8.

Kayaking at Island Borgen in Stockholm archipelago

Melonta

Ruotsin saaristoalueet tarjoavat mieleenpainuvia seikkailuja merikajakkimelonnasta kiinnostuneille - Ruotsi tarjoaa sopivan vaihtoehdon jokaiselle!

Göta Kanal

Risteilyloma Ruotsin sydänmailla

Götan kanava, joka ulottuu itärannikolta Etelä-Ruotsin läpi suurelle Vänern-järvelle asti, on Ruotsin suosituimpia matkailukohteita.

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden