Tapahtumia Ruotsissa 2015-2016

kesäkuu 2016

 • Muumit Junibackenissa 12 helmikuu 2015 - 31 tammikuu 2017
  Muumit Junibackenissa

  Muumit täyttävät tänä vuonna 70 vuotta! Juhlavuoden kunniaksi Junibackenissa järjestetään suuri Muumit-leikkinäyttely. Näyttelystä löydät oikean Muumilaakson ja tapaat monia sen asukkaista. Tove Janssonin tarinaan ”Kuinkas sitten kävikään?” pohjautuva esitys esitetään päivittäin. Lue lisää Junibackenin kotisivuilta!

  Location: Tukholma
  Website:
 • Uusi suurnäyttely MegaMind Tekniska museetissa 06 syyskuu 2015 - 01 kesäkuu 2016
  Uusi suurnäyttely MegaMind Tekniska museetissa

  Tukholman Teknisen museon uusi näyttely MegaMind on museon 100-vuotisen historian suurin projekti ja samalla yksi suurimmista museoprojekteista Ruotsissa. MegaMing-näyttely stimuloi vierailijan kaikkia aisteja ja kannustaa miettimään niitä uusilla tavoilla. Tutki ja kokeile aistien saloja. Tämä näyttely  on täynnä tulevaisuuden innovaatiota.

  Location: Tukholma
 • Summerburst - festivaali 10 kesäkuu 2016 - 11 kesäkuu 2016
  Summerburst - festivaali

  Summerburst on suuri elektronisen musiikin festivaali. Osta liput ja varaa majoitus ajoissa ja tule nauttimaan musiikista ja tanssimaan muun muassa David Guetan, Kygon ja Alesson biisien tahdissa.

  Location: Tukholma
 • Juhannus Skansenilla 24 kesäkuu 2016 - 26 kesäkuu 2016
  Juhannus Skansenilla

  Joulun ohella juhannus on ruotsalaisille tärkein juhlapyhä. Skansenilla juhannusta vietetään perinteiseen tapaan: kerätään kukkia kransseiksi ja tanssitaan juhannussalon ympärillä. Virallinen juhlapäivä on 24. kesäkuuta, mutta Skansenilla voit viettää juhannusta myös 25.-26. kesäkuuta. Tule ajoissa paikalle, sillä tapahtuma on todella suosittu!

  Location: Tukholma
  Website:

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden