Tapahtumia Ruotsissa 2015-2016

elokuu 2016

 • Muumit Junibackenissa 12 helmikuu 2015 - 31 tammikuu 2017
  Muumit Junibackenissa

  Muumit täyttävät tänä vuonna 70 vuotta! Juhlavuoden kunniaksi Junibackenissa järjestetään suuri Muumit-leikkinäyttely. Näyttelystä löydät oikean Muumilaakson ja tapaat monia sen asukkaista. Tove Janssonin tarinaan ”Kuinkas sitten kävikään?” pohjautuva esitys esitetään päivittäin. Lue lisää Junibackenin kotisivuilta!

  Location: Tukholma
  Website:
 • Taiteilijanäyttely Konstakademissa 11 helmikuu 2016 - 04 syyskuu 2016
  Taiteilijanäyttely Konstakademissa

  Konstakademin taiteilijanäyttely käsittelee taiteilijan roolia  läpi historian ja tutkii miten eri aikakausien ideologiat ja arvot heijastuvat teoksiin. Näyttelyssä on esillä yli 100 teosta taidehistorian merkittävimmiltä nimiltä kuten Rubens, Renoir,  Picasso ja Cindy Sherman.

  Location: Tukholma
 • Hornstullin markkinat 02 huhtikuu 2016 - 30 lokakuu 2016
  Hornstullin markkinat

  Suositut Hornstullin markkinat järjestetään viikonloppuisin klo 11-17 aina lokakuun loppuun saakka. Nuuski markkinatunnelmaa, poimi lounasta ruokarekoista ja tee vaate-, design- ja levylöytöjä. Muista ottaa käteistä mukaan!

  Location: Tukholma
 • Andy Warholin näyttely Artipelagissa 15 huhtikuu 2016 - 25 syyskuu 2016
  Andy Warholin näyttely Artipelagissa

  Kesän kuumin taidenäyttely? Poptaiteen ikoni Andy Warholin töitä esillä Artipelagissa. Tukholman saaristossa sijaitsevaan Artipelagiin pääset kesäaikaan laivalla 1,5 tunnissa Tukholman Nybroplanilta.

  Location: Tukholma
  Website:
 • Bonniersin taidehallin juhlanäyttely 11 toukokuu 2016 - 28 elokuu 2016
  Bonniersin taidehallin juhlanäyttely

  Bonniers konsthall avaa ovensa ja juhlistaa Maria Bonnier-Dahlin säätiön 30-vuotisjuhlavuotta. Säätiö on tukenut nuoria taiteilijoita jo 30 vuoden ajan ja nyt kaikki  76 apurahan saanutta taiteilijat esittelevät teoksiaan ja tarjoavat palan ruotsalaista taidehistoriaa.

  Location: Tukholma
 • Josef Frankin näyttely Millesgårdenissa 20 toukokuu 2016 - 02 lokakuu 2016
  Josef Frankin näyttely Millesgårdenissa

  Millesgårdenin isossa kesänäyttelyssä nähdään tänä vuonna Josef Frankin teoksia. Näyttely koostuu neljästä eri osasta:  arkkitehtuuri, valokuvaus, muotoilu, Josef Frankin  kuvioita kankaiden, tapettien ja kalusteiden parissa. Mikäli sää suosii, kannattaa poiketa myös Millesgårdenin upeassa veistospuistossa.

  Location: Tukholma
 • Yayoi Kusama - in Infinity 11 kesäkuu 2016 - 11 syyskuu 2016
  Yayoi Kusama - in Infinity

  Tänä kesänä Tukholman Moderna Museetissa ja ArkDesissa nähdään japanilaisen taiteilija Yayoi Kusaman teoksia. Japanilainen Kusama on yksi aikamme tunnetuimmista kansainvälisistä nykytaiteilijoista. Hänen teoksissaan toistuvat surrealismi, minimalismi, pop-taide ja psykedelia. Näyttelyssä nähdään erityisesti hänen kiinnostuksensa muotia ja designia kohtaan. Tästä et halua jäädä paitsi!

  Location: Tukholma
 • Sommarscen Malmö 18 kesäkuu 2016 - 11 elokuu 2016
  Sommarscen Malmö

  Vuosittainen kulttuuritapahtuma Malmössä. Tapahtumia järjestetään koko kesän ajan: yli 150 näytöstä sisältäen mm. jazz musiikkia,  teatteria, tanssia,  elokuvia ja sirkusnäytöksiä.

  Location: Malmö
  Website:
 • Whitesnake Gröna Lundissa 01 elokuu 2016
  Whitesnake Gröna Lundissa

  Whitesnaken Greatest hits -kiertue saapuu Gröna Lundiin, jossa he soittavat läpi kaikki tunnetuimmat hitit albumeilta ”Slide it in” , ”Whitesnake” ja ”Slip of the tongue”. 

  Location: Tukholma
 • Rihanna keikkailee Malmössa 02 elokuu 2016
  Rihanna keikkailee Malmössa

  Suosittu R&B-tähti Rihanna tuo Anti World Tour -kiertueensa Malmöön 2. elokuuta. Varaa liput ja matkat Malmö-areenalla järjestettävään konserttiin ajoissa.

  Location: Malmö
 • Tom Jones esiintyy Uppsalassa 03 elokuu 2016
  Tom Jones esiintyy Uppsalassa

  Walesin tiikeri konsertoi Uppsalassa elokuussa. Artistin tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat mm. ”It’s not unusual”,  ”She’s a Lady” ja ”Sex Bomb”.

  Location: Uppsala
 • Malmö Pride 05 elokuu 2016 - 11 elokuu 2016
  Malmö Pride

  Jo vuodesta 1996 järjestetty Malmö Pride tunnettiin aiemmin myös nimellä Regnbågsfestivalen. Viikon mittainen festivaali on täynnä karnevaalitunnelmaa, joka huipentuu isoon paraatiin.

  Location: Malmö
  Website:
 • Big Slap Malmö 06 elokuu 2016
  Big Slap Malmö

  House-musiikin festivaalit keskellä vehreätä Malmöä. Huippuluokan artistit esiintyvät uniikilla konserttipaikalla, jota ympyröivät korkeat puut. Katso koko ohjelma ja esiintyjät tapahtuman kotisivuilta.

  Location: Malmö
  Website:
 • Öloppet 06 elokuu 2016
  Öloppet

  Göteborgin saaristossa järjestettävässä swimrun-kisassa uidaan ja juostaan saarelta saarelle pareittain. Jännittävää kisaa voi seurata myös maista tai veneistä, joihin voi varata paikan.

  Location: Göteborg
  Website:
 • Color obstacle rush Göteborg 06 elokuu 2016
  Color obstacle rush Göteborg

  Tässä tapahtumassa tärkeintä on hauskanpito! Color obstacle rush on juoksukilpailu, jossa ei kilpailla. Viiden kilometrin mittaisella radalla juoksija kohtaa 15 estettä ja valtavasti värejä.

  Location: Göteborg
 • Malmöfestivaalit 12 elokuu 2016 - 19 elokuu 2016
  Malmöfestivaalit

  Malmöfestivalen tuo kaupunkiin taidetta, musiikkia, kulttuuria, ruokaa sekä erilaisia ihmisiä. Tapahtuma on 1,4 miljoonalla vierailijallaan Skandinavian suurin. Ilmainen pääsy!

  Location: Malmö
 • Midnight Run 13 elokuu 2016
  Midnight Run

  Midnight Run -juoksutapahtuma on saavuttanut suuren suosion myös Suomessa. Tukholman 10 kilometrin pituinen Midnight Run-reitti kulkee Södermalmin upeissa maisemissa.

   

  Location: Tukholma
 • Kriketin EM-kisat 16 elokuu 2016 - 21 elokuu 2016
  Kriketin EM-kisat

  Ensi kertaa Ruotsissa järjestettävät kriketin EM kisat pelataan 16.-21. elokuuta Gärdetin nurmikentillä.

  Location: Tukholma
 • Tukholman kulttuurifestivaalit 16 elokuu 2016 - 24 elokuu 2016
  Tukholman kulttuurifestivaalit

  Vuosi vuodelta isommaksi kasvaneet Tukholman kulttuurifestivaalit täyttävät kadut ja torit jälleen elokuussa. 600 erilaista aktiviteettia ja tapahtumaa  kuuden päivän aikana tarjoavat monenlaista ohjelmaa kaikenikäisille.

  Location: Tukholma

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden