Tapahtumia Ruotsissa 2015-2016

huhtikuu 2016

 • Muumit Junibackenissa 12 helmikuu 2015 - 31 tammikuu 2017
  Muumit Junibackenissa

  Muumit täyttävät tänä vuonna 70 vuotta! Juhlavuoden kunniaksi Junibackenissa järjestetään suuri Muumit-leikkinäyttely. Näyttelystä löydät oikean Muumilaakson ja tapaat monia sen asukkaista. Tove Janssonin tarinaan ”Kuinkas sitten kävikään?” pohjautuva esitys esitetään päivittäin. Lue lisää Junibackenin kotisivuilta!

  Location: Tukholma
  Website:
 • Uusi suurnäyttely MegaMind Tekniska museetissa 06 syyskuu 2015 - 01 kesäkuu 2016
  Uusi suurnäyttely MegaMind Tekniska museetissa

  Tukholman Teknisen museon uusi näyttely MegaMind on museon 100-vuotisen historian suurin projekti ja samalla yksi suurimmista museoprojekteista Ruotsissa. MegaMing-näyttely stimuloi vierailijan kaikkia aisteja ja kannustaa miettimään niitä uusilla tavoilla. Tutki ja kokeile aistien saloja. Tämä näyttely  on täynnä tulevaisuuden innovaatiota.

  Location: Tukholma
 • Kuninkaallinen ooppera: Figaron häät 09 joulukuu 2015 - 02 toukokuu 2016
  Kuninkaallinen ooppera: Figaron häät

  Samalla koominen ja vakava ooppera Figaron häät Tukholman kuninkaallisen oopperan ohjelmistossa 9.12. alkaen. Lue lisää oopperan kotisivuilta ja varaa liput ja matkat ajoissa!

  Location: Tukholma
  Website:
 • Lisa Larsonin keramiikkaa Göteborgissa 09 helmikuu 2016 - 08 toukokuu 2016
  Lisa Larsonin keramiikkaa Göteborgissa

  Röhsska museet Göteborgin keskustassa viettää juhlavuottaan nyt 2016, ja ensimmäinen juhlanäyttelyistä on Lisa Larsonin keramiikkataidetta esittelevä retrospektiivinen näyttely. Larsonin kissat ja muut ihanat luomukset ovat koristaneet ruotsalaisten koteja jo 1950-luvulta saakka.

  Location: Göteborg
 • Taiteilijanäyttely Konstakademissa 11 helmikuu 2016 - 04 syyskuu 2016
  Taiteilijanäyttely Konstakademissa

  Konstakademin taiteilijanäyttely käsittelee taiteilijan roolia  läpi historian ja tutkii miten eri aikakausien ideologiat ja arvot heijastuvat teoksiin. Näyttelyssä on esillä yli 100 teosta taidehistorian merkittävimmiltä nimiltä kuten Rubens, Renoir,  Picasso ja Cindy Sherman.

  Location: Tukholma
 • Taidenäyttely Vårsalongen 12 helmikuu 2016 - 10 huhtikuu 2016
  Taidenäyttely Vårsalongen

  Jo vuodesta 1921 saakka taidenäyttely Vårsalongen on ollut perinteinen taidevuoden avaus. Tänä vuonna näyttely siirtyy Tukholman keskustaan, jossa nähdään myös ulkoilmataidetta.

  Location: Tukholma
 • Ellen Thesleffin taidetta Sven-Harrysissä 13 helmikuu 2016 - 10 huhtikuu 2016
  Ellen Thesleffin taidetta Sven-Harrysissä

  Sven-Harrys -taidemuseon uutuusnäyttelyssä esillä suomalaisen taiteilija Ellen Thesleffin maalauksia 10. huhtikuuta saakka. Sven-Harrysin taidemuseo sijaitsee Tukholmassa Vasaparkenin laidalla. Taidemuseon tiloissa toimii myös viihtyisä ravintola.

  Location: Tukholma
 • Mariah Carey keikkailee Tukholmassa 02 huhtikuu 2016
  Mariah Carey keikkailee Tukholmassa

  Muun muassa hiteistään ”Hero”, ”Fantasy” ja ”Always be my baby” tunnettu ysäritähti Mariah Carey saapuu 13 vuoden tauon jälkeen keikkailemaan Ruotsiin 2. huhtikuuta 2016. Tukholman Globenissa järjestettävän The Sweet Sweet Fantasy Tourin lipunmyynti alkaa 18.12. Varaa liput ja matkat ajoissa!

  Location: Tukholma
  Website:
 • Musiikkifestivaali Umeå Open Uumajassa 07 huhtikuu 2016 - 09 huhtikuu 2016
  Musiikkifestivaali Umeå Open Uumajassa

  Ruotsin festivaalikauden avaa maan suurin sisätiloissa pidettävä musiikkifestari Uumajassa. Mm. Refused ja Sabina Ddumba nousevat lavalle Umeå Openissa vuonna 2016.

  Location: Uumaja
  Website:
 • Andy Warholin näyttely Artipelagissa 15 huhtikuu 2016 - 25 syyskuu 2016
  Andy Warholin näyttely Artipelagissa

  Kesän kuumin taidenäyttely? Poptaiteen ikoni Andy Warholin töitä esillä Artipelagissa. Tukholman saaristossa sijaitsevaan Artipelagiin pääset kesäaikaan laivalla 1,5 tunnissa Tukholman Nybroplanilta.

  Location: Tukholma
  Website:
 • Stockholm Art Week 19 huhtikuu 2016 - 24 huhtikuu 2016
  Stockholm Art Week

  Huhtikuussa neljättä kertaa järjestettävä Tukholman taideviikko täyttää kaupungin taidenäyttelyillä ja taidetapahtumilla, joista parhaisiin kuuluvat Pohjoismaiden johtavat taidemessut Market Art Fair ja taiteilijoiden itsensä vetämät Supermarket-messut. Lisäksi kaupungin johtavilla taideinstituutioilla on viikon aikana erityisohjelmaa. Lue lisää tapahtuman kotisivuilta.

  Location: Tukholma
 • Nordic Garden Fair 21 huhtikuu 2016 - 24 huhtikuu 2016
  Nordic Garden Fair

  Kevättä ja kesää odotellessa Pohjoismaiden suurimmat puutarhamessut järjestetään Tukholmassa huhtikuussa. Löydä inspiraatio omiin puutarhasuunnitelmiisi ja kevään ja kesän puutarhatöihin.

  Location: Tukholma
 • Laulaja Allen Stone keikkailee Tukholmassa 23 huhtikuu 2016
  Laulaja Allen Stone keikkailee Tukholmassa

  Soul- ja R&B-muusikkona tunnettu amerikkalainen laulaja-sanoittaja Allen Stone keikkailee huhtikuun lopulla Debaserissa Tukholmassa.

  Location: Tukholma
  Website:
 • Adam Lambert keikkailee Tukholmassa 23 huhtikuu 2016
  Adam Lambert keikkailee Tukholmassa

  Amerikkalainen poptähti Adam Lambert esiintyy Tukholmassa 23. huhtikuuta. Hän ponnahti julkisuuteen vuonna 2009 osallistuttuaan musiikkiohjelma American Idoliin ja julkaisi samana vuonna menestyneen albuminsa ”For Your Entertainment”. Keväällä 2015 Lambert julkaisi uuden albumin ”The Original High”, jonka parissa hän nyt keikkailee. Kiertue ei tule Suomeen. Osta lippusi Tukholman keikalle ajoissa!

  Location: Tukholma
  Website:
 • Gröna Lundin avajaiset 23 huhtikuu 2016
  Gröna Lundin avajaiset

  Tukholman ylpeys Gröna Lund aukeaa kesäkaudelle 2016. Täältä löydät karuselleja, aktiviteetteja, konsertteja ja muuta hauskaa koko perheelle ja kaikenikäisille.

  Location: Tukholma
  Website:
 • Stockholm Culture Night 23 huhtikuu 2016
  Stockholm Culture Night

  Stockholm Culture Night – Tukholman taiteiden yö –  täyttää keskustan maagisilla esityksillä. Yli 400 tapahtumaa järjestetään ympäri kaupunkia ja luvassa on luentoja, elokuvia, tanssia, musiikkia ja hyvää ruokaa! Tapahtuma on ilmainen, mutta osaan aktiviteeteista tulee ilmoittautua tai varata paikka ennakkoon.

  Location: Tukholma
 • Lakritsifestivaalit Tukholmassa 23 huhtikuu 2016 - 24 huhtikuu 2016
  Lakritsifestivaalit Tukholmassa

  Vuosittain järjestettävät Lakritsifestivaalit ovat yhtä juhlaa lakritsin rakastajille. Tule maistamaan uusia makuja ja kokeilemaan jännittäviä aktiviteetteja. Lue lisää tapahtuman kotisivuilta.

  Location: Tukholma
 • Adele Tukholmassa 29 huhtikuu 2016
  Adele Tukholmassa

  Usealla Grammylla palkittu brittiläinen supertähti Adele esiintyy Tukholman Tele 2 -areenalla 29. huhtikuuta. Kiertue ei tule Suomeen, joten varaa lippusi Tukholman keikalle ajoissa.

  Location: Tukholma
  Website:

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden