Tapahtumia Ruotsissa 2015-2016

heinäkuu 2015

 • Digital Revolution 25 lokakuu 2014 - 30 elokuu 2015
  Digital Revolution

  Tekniikan museon näyttelyssä Digital Revolution koet ja luot upeita digitaalisia illuusioita. Taide, musiikki, elokuvat ja tietokonepelit ovat olleet näyttelyn inspiraatioina.

  Location: Tukholma
 • Livrustkammaren: Kuninkaallisia koruja 28 marraskuu 2014 - 16 elokuu 2015
  Livrustkammaren: Kuninkaallisia koruja

  Livrustkammarenin näyttelyssä The Glitter and the Gold on esillä upeita kuninkaallisia koruja. Näyttely on toteutettu Livrustkammarenin, Skokloster Slottin ja Hallwylska museetin yhteistyönä, sillä tahot ovat keränneet kuninkaallisia koruja 1500-luvulta aina nykypäivään asti.

  Location: Tukholma
 • SoFo-Night joka kuukauden viimeinen torstai 22 tammikuu 2015 - 26 marraskuu 2015
  SoFo-Night joka kuukauden viimeinen torstai

  Vinkki kaikille shoppailusta kiinnostuneille! Joka kuukauden viimeisenä torstaina Tukholmassa vietetään SoFo-Nightia, jolloin SoFon alueen (South of Folkungagatan) kaupat ja putiikit Södermalmilla pitävät ovensa auki myöhempään.

  SoFo-Nightin kotisivuilta löydät listan tapahtumassa mukana olevista kaupoista ja lisätietoja tapahtumasta.

  Location: Tukholma
 • Muumit Junibackenissa 12 helmikuu 2015 - 31 tammikuu 2017
  Muumit Junibackenissa

  Muumit täyttävät tänä vuonna 70 vuotta! Juhlavuoden kunniaksi Junibackenissa järjestetään suuri Muumit-leikkinäyttely. Näyttelystä löydät oikean Muumilaakson ja tapaat monia sen asukkaista. Tove Janssonin tarinaan ”Kuinkas sitten kävikään?” pohjautuva esitys esitetään päivittäin. Lue lisää Junibackenin kotisivuilta!

  Location: Tukholma
  Website:
 • Moderna Museet Malmö: Nils Dardel 21 helmikuu 2015 - 06 syyskuu 2015
  Moderna Museet Malmö: Nils Dardel

  Nils Dardel on yksi Ruotsin suosituimmista taiteilijoista. Hänen teoksiaan on esillä Malmön Moderna Museetissa 21.2 – 6.9. Nils Dardel och den moderna tiden on näyttely, jossa kuvataan taiteilijan suhtautumista Euroopan muutoksiin 1900-luvun alussa. Onko tämä moderni muutos viettelevää vai negatiivista?

  Location: Malmö
 • Moderna Museet: Akram Zaatari 07 maaliskuu 2015 - 16 elokuu 2015
  Moderna Museet: Akram Zaatari

  Kuvailija ja taiteilija Akram Zaatarin näyttely Tukholman Moderna Museetissa. Unfolding-nimisessä näyttelyssä on esillä Zaatarin kuvia, äänityksiä ja päiväkirjoja. Niiden avulla näyttely esittelee mielenkiintoisia tarinoita ihmisten henkilökohtaisista elämänvalinnoista.

  Location: Tukholma
 • Näyttely Nobel-museossa: Legacy 13 maaliskuu 2015 - 15 marraskuu 2015
  Näyttely Nobel-museossa: Legacy

  Legacy esittelee 14 Nobel-voittajan tarinat ja miten heidän menestyksekkäät keksintönsä ovat vaikuttaneet  positiivisesti  ihmisiin ja maailmaan. Näyttely on toteutettu Alfred Nobelin elämänfilosofian pohjalta, jonka mukaan ihmiset tulisi palkita elämäntyöstään.

  Location: Tukholma
 • Kävelykierros dekkareiden maailmassa 14 maaliskuu 2015 - 26 syyskuu 2015
  Kävelykierros dekkareiden maailmassa

  Osallistu Millenium -kävelykierrokselle, ja seuraa Stieg Larssonin Millenium-kirjoista tuttujen henkilöiden, Mikael Blomqvistin ja Lisbeth Salanderin, jalanjäljissä mukaan dekkaritunnelmaan. Opastetulla kävelykierroksella vieraillaan useissa dekkareista tutuissa paikoissa ja kuullaan mielenkiintoisia faktoja historiallisesta Tukholmasta.

  Location: Tukholma
 • Live Music Boat Tukholman saaristossa 22 toukokuu 2015 - 04 syyskuu 2015
  Live Music Boat Tukholman saaristossa

  Live Music Boat tarjoaa kolmen tunnin iltaristeilyn jazzin ja diskon tunnelmissa Tukholman saaristossa. Cotton Club Archipelago Orchestran esiintyessä laivan lavalla, voit samalla nauttia herkullisesta buffeesta. Varaa liput Strömman kotisivuilta ja laita tanssikengät jalkaan.

  Location: Tukholma
  Website:
 • Musik vid Siljan 27 kesäkuu 2015 - 05 heinäkuu 2015
  Musik vid Siljan

  Musiikkia Siljan-järvellä -tapahtumaa on vietetty vuodesta 1969, ja sen juuret ovat Siljan-seudun syvässä kansanmusiikkiperinteessä. Luvassa kamarimusiikkia, jazzia, kansanmusiikkia, runoutta, tanssia, ohjelmaa lapsille ja nuorille ym.
  Tarkista tapahtumien tarkat ajat kotisivulta (linkki alla).

  Location: Taalainmaa, Leksand, Mora, Rättvik
 • Allsång merenrannalla Malmössä 01 heinäkuu 2015 - 19 elokuu 2015
  Allsång merenrannalla Malmössä

  Tule viettämään kesää ruotsalaisittain: laulaen Allsångia! Malmöllä on aivan oma Allsång-tapahtuma kesäisin joka keskiviikko 1.7 – 19.8 välillä. Lue lisää tapahtuman kotisivuilta.

  Location: Malmö
  Website:
 • Stockholm Street Festival 02 heinäkuu 2015 - 05 heinäkuu 2015
  Stockholm Street Festival

  Tukholman Kungsträdgårdenilla järjestetään Stockholm Street Festival 2.-5.7. heinäkuuta. Taikureita, akrobaatteja, komediaa ja monenlaista hauskaa ohjelmaa koko perheelle. Ilmainen sisäänpääsy!

  Location: Tukholma
 • Ruotsin enduroklassikko Stångebroslaget 03 heinäkuu 2015 - 05 heinäkuu 2015
  Ruotsin enduroklassikko Stångebroslaget

  Stångebroslaget on yksi Ruotsin vanhimmista  ja suurimmista endurokilpailusta, joka on järjestetty Linköpingin lähistöllä sijaitsevassa Motalassa jo vuodesta 1994. Luvassa on jännittävää tunnelmaa, kun Ruotsin parhaat motocross-kuskit kisaavat ajaen klassista reittiä. Lisätietoja tapahtuman kotisivulta.

  Location: Linköping
 • Stångaspelen Gotlannissa 08 heinäkuu 2015 - 12 heinäkuu 2015
  Stångaspelen Gotlannissa

  Jos haluat nähdä hieman erilaista urheilua, suuntaa Stångaspeleniin Gotlannin-reissullasi. Parisen tuhatta henkeä kannustaa pelaajia lajeissa kuten pärk ja varpa. Lue lisää tapahtuman kotisivuilta!

  Location: Gotlanti
 • Julio Iglesias konsertoi Dalhallassa 09 heinäkuu 2015
  Julio Iglesias konsertoi Dalhallassa

  Supersuosittu Julio Iglesias on myynyt yli 350 miljoonaa albumia ja nyt kesällä hän konsertoi Dalhallassa. Kyseessä on artistin ainoa konsertti Ruotsissa. Vietä kesäloma Taalainmaalla ja koe ainutlaatuinen musiikkielämys!  

  Location: Taalainmaa
  Website:
 • Tomas Ledin konsertoi Linköpingissä 11 heinäkuu 2015
  Tomas Ledin konsertoi Linköpingissä

  Kansan rakastama ja erittäin suosittu laulaja Tomas Ledin keikkailee kesällä Ruotsissa. Hän on julkaissut lukuisia kappaleita, joista on tullut klassikkoja ja osa ruotsalaista kesätunnelmaa. Vietä kesäinen konsertti-ilta Ledinin keikalla Linköpingissä. Varaa majoitus ja liput ajoissa!

  Location: Linköping
 • Victorian syntymäpäivä 14 heinäkuu 2015
  Victorian syntymäpäivä

  Kruununprinsessa Victorian syntymäpäivä.

  Location: Borgholm, Öölanti
  Website:
 • AC/DC keikkailee Tukholmassa 19 heinäkuu 2015
  AC/DC keikkailee Tukholmassa

  Legendaarinen rokkibändi AC/DC keikkailee Tukholmassa. Tämä yksi maailman suosituimmista rokkibändeistä on myynyt yli 200 miljoonaa albumia. Nyt AC/DC keikkailee uudella albumilla ja vanhoilla klassikoilla. Varaa liput ja matkat ajoissa!

  Location: Tukholma
 • NärCon -festivaalit Linköpingissä 24 heinäkuu 2015 - 27 heinäkuu 2015
  NärCon -festivaalit Linköpingissä

  NärCon on japanilaista ja Itä-Aasialaista populäärikulttuuria juhlistava festivaalitapahtuma anime-, manga-, ja cosplay-harrastajille. Tapahtumassa ratkaistaan myös cosplayn (costume play) Pohjoismaiden mestaruus, jota hallitsee tällä hetkellä suomalainen lajin harrastaja.

  Location: Linköping
 • Roxette – 30th Anniversary Tour Tukholmassa 25 heinäkuu 2015
  Roxette – 30th Anniversary Tour Tukholmassa

  Roxette keikkailee parhaillaan 30th Anniversary Tourillaan. Ensi vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta siitä, kun bändi julkaisi ensimmäisen albuminsa. 1986 julkaistulla albumilla Pearls of Passion Roxetten suosio levisi ympäri maailmaa. Tule kesäiseen, Sjöhistoriska museetin läheisyydessä järjestettävään konserttiin kuuntelemaan vanhoja biisejä, kuten ”Listen to your heart” ja ”It must have been love”. Osta lippusi ajoissa!

  Location: Tukholma
  Website:
 • Moottorivenetapahtuma Fri Fart Linköpingissä 25 heinäkuu 2015
  Moottorivenetapahtuma Fri Fart Linköpingissä

  Fri Fart järjestettiin ensimmäistä kertaa 2005 ja se on kasvanut yhdeksi Ruotsin suurimmista moottorivenetapahtumista. Viime vuonna tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa Linköpingissä ja se oli menestys. Tule nauttimaan veneilytunnelmasta kaupungin läpi kulkevalle Kindan kanavalle. Lue lisää ja katso tarkempi ohjelma tapahtuman kotisivulta!

  Location: Linköping
  Website:
 • Stockholm Pride 27 heinäkuu 2015 - 01 elokuu 2015
  Stockholm Pride

  Tukholman kadut täyttyvät jälleen sateenkaarilipuista! Stockholm Pride on laaja, vuosittainen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia ajava kulttuuritapahtuma, joka järjestetään 27.7.-1.8.2015.

  Location: Tukholma
 • Jazzfestivaali Ystadissa 29 heinäkuu 2015 - 02 elokuu 2015
  Jazzfestivaali Ystadissa

  Etelä-Skånen kodikkaassa Ystadissa järjestetään vuosittainen jazzfestivaali, jossa vierailee tänä vuonna Dianne Reeves. Reeves palkittiin vastikään Grammyllä hänen uudesta albumistaan ”Beautiful Life”. Grammy-palkinto on hänelle viides. Lue lisää tapahtuman kotisivuilta.

  Location: Ystad
  Website:
 • Stockholm Bauhaus Athletics -yleisurheilukilpailu 30 heinäkuu 2015
  Stockholm Bauhaus Athletics -yleisurheilukilpailu

  Stockholm Bauhaus Athletics (ent. DN Galan) on suuri vuotuinen urheilutapahtuma, jonne saapuu yleisurheilijoita ympäri maailmaa ottamaan mittaa toisistaan. Varaa liput ja tule kannustamaan omaa suosikkiasi.

  Location: Tukholma

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden