Tapahtumia Ruotsissa 2015-2016

Ruotsi on täynnä tapahtumia; etelästä pohjoiseen, niin kansainvälisiä kuin paikallisia. Muista myös, että tällä sivustolla on esitelty vain osa kaikista tuhansista tapahtumista. Lisätietoja ajankohtaisista tapahtumista saat paikallisista matkailutoimistoista, lehdistä ja esimerkiksi paikkakuntien kotisivuilta! Kannattaa myös seurata Facebookin Ruotsi-sivun päivityksiä.

Sivun tiedot ovat VisitSwedenin kokoamia. Tällä sivustolla esitellyt tapahtumat edustavat vain osaa Ruotsissa järjestettävistä tapahtumista vuosina 2014-2015. Vaikkakin VisitSweden on tarkistanut tiedot mahdollisimman huolellisesti, päivämäärät, tapahtumapaikat tai muut yksityiskohdat voivat muuttua. VisitSweden ei vastaa virheistä tai puutteista tiedoissa. Suosittelemme lukijoille aina tarkistamaan tiedot hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

Tulevia tapahtumia Ruotsissa

 • Muumit Junibackenissa 12 helmikuu 2015 - 31 tammikuu 2017
  Muumit Junibackenissa

  Muumit täyttävät tänä vuonna 70 vuotta! Juhlavuoden kunniaksi Junibackenissa järjestetään suuri Muumit-leikkinäyttely. Näyttelystä löydät oikean Muumilaakson ja tapaat monia sen asukkaista. Tove Janssonin tarinaan ”Kuinkas sitten kävikään?” pohjautuva esitys esitetään päivittäin. Lue lisää Junibackenin kotisivuilta!

  Location: Tukholma
  Website:
 • Uusi suurnäyttely MegaMind Tekniska museetissa 06 syyskuu 2015 - 01 kesäkuu 2016
  Uusi suurnäyttely MegaMind Tekniska museetissa

  Tukholman Teknisen museon uusi näyttely MegaMind on museon 100-vuotisen historian suurin projekti ja samalla yksi suurimmista museoprojekteista Ruotsissa. MegaMing-näyttely stimuloi vierailijan kaikkia aisteja ja kannustaa miettimään niitä uusilla tavoilla. Tutki ja kokeile aistien saloja. Tämä näyttely  on täynnä tulevaisuuden innovaatiota.

  Location: Tukholma
 • Kuninkaallinen ooppera: Figaron häät 09 joulukuu 2015 - 02 toukokuu 2016
  Kuninkaallinen ooppera: Figaron häät

  Samalla koominen ja vakava ooppera Figaron häät Tukholman kuninkaallisen oopperan ohjelmistossa 9.12. alkaen. Lue lisää oopperan kotisivuilta ja varaa liput ja matkat ajoissa!

  Location: Tukholma
  Website:
 • Tukholman Design-viikko 08 helmikuu 2016 - 13 helmikuu 2016
  Tukholman Design-viikko

  Tukholman ympäristössä järjestetään viikon aikana useita tapahtumia, joissa on esillä moderni design. Samaan aikaan järjestetään Stockholm Furniture & Light Fair, maailman suurimmat Skandinaavisen designin messut.

  Location: Tukholma
 • Lisa Larsonin keramiikkaa Göteborgissa 09 helmikuu 2016 - 08 toukokuu 2016
  Lisa Larsonin keramiikkaa Göteborgissa

  Röhsska museet Göteborgin keskustassa viettää juhlavuottaan nyt 2016, ja ensimmäinen juhlanäyttelyistä on Lisa Larsonin keramiikkataidetta esittelevä retrospektiivinen näyttely. Larsonin kissat ja muut ihanat luomukset ovat koristaneet ruotsalaisten koteja jo 1950-luvulta saakka.

  Location: Göteborg
 • Valaistus- ja huonekalumessut 09 helmikuu 2016 - 13 helmikuu 2016
  Valaistus- ja huonekalumessut

  Stockholm Furniture & Light Fair valaisee helmikuuta Tukholmassa. Luvassa roppakaupalla ideoita ja inspiraatiota sisustukseen ja valaistukseen. Jos tulet keskustasta paikallisjunalla, jää pois Älvsjön asemalla.

  Location: Tukholma
 • Taiteilijanäyttely Konstakademissa 11 helmikuu 2016 - 04 syyskuu 2016
  Taiteilijanäyttely Konstakademissa

  Konstakademin taiteilijanäyttely käsittelee taiteilijan roolia  läpi historian ja tutkii miten eri aikakausien ideologiat ja arvot heijastuvat teoksiin. Näyttelyssä on esillä yli 100 teosta taidehistorian merkittävimmiltä nimiltä kuten Rubens, Renoir,  Picasso ja Cindy Sherman.

  Location: Tukholma
 • Taidenäyttely Vårsalongen 12 helmikuu 2016 - 10 huhtikuu 2016
  Taidenäyttely Vårsalongen

  Jo vuodesta 1921 saakka taidenäyttely Vårsalongen on ollut perinteinen taidevuoden avaus. Tänä vuonna näyttely siirtyy Tukholman keskustaan, jossa nähdään myös ulkoilmataidetta.

  Location: Tukholma
 • Ellen Thesleffin taidetta Sven-Harrysissä 13 helmikuu 2016 - 10 huhtikuu 2016
  Ellen Thesleffin taidetta Sven-Harrysissä

  Sven-Harrys -taidemuseon uutuusnäyttelyssä esillä suomalaisen taiteilija Ellen Thesleffin maalauksia 10. huhtikuuta saakka. Sven-Harrysin taidemuseo sijaitsee Tukholmassa Vasaparkenin laidalla. Taidemuseon tiloissa toimii myös viihtyisä ravintola.

  Location: Tukholma
 • Suomi-Ruotsi Euro Hockey Tour 13 helmikuu 2016
  Suomi-Ruotsi Euro Hockey Tour

  Tule kannustamaan Leijonia voittoon lätkäpelissä Ruotsia vastaan. Voiko olla jännittävämpää ottelua kuin Suomi vastaan Ruotsi? Ihanaa Leijonat, ihanaa!

  Location: Tukholma
 • Retkiluistelutapahtuma Vikingarännet 14 helmikuu 2016
  Retkiluistelutapahtuma Vikingarännet

  Vuosittainen luistelutapahtuma Mälaren-järven jäällä, Uppsalan ja Tukholman välillä. Matkaa kertyy noin 80 km. Hyvä paikka seurata tapahtumaa on puolivälissä reittiä sijaitsevan Ruotsin vanhimman kaupungin Sigtunan rannat.

  Huom: Ajankohta vaihtelee jäätilanteen mukaan. Tarkista tarkka ajankohta tapahtuman kotisivulta (linkki tässä alla).

  Location: Uppsala, Sigtuna, Tukholma
 • Globen-galan –yleisurheilukisat 17 helmikuu 2016
  Globen-galan –yleisurheilukisat

  Nämä sisätiloissa järjestettävät yleisurheilukisat pidetään vuosittain helmikuussa Tukholmassa. Viime vuonna, Etiopian Genzebe Dibaba rikkoi maailmanennätyksen 5000 metrin juoksussa. Nähdäänkö uusia maailmanennätyksiä tänä vuonna? Varaa liput ja tule seuraamaan kisoja paikan päälle!

  Location: Tukholma
 • Tukholman antiikkimessut 18 helmikuu 2016 - 21 helmikuu 2016
  Tukholman antiikkimessut

  Näiltä antiikkimessuilta löydät kuvataidetta, vintagea ja muuta designia. Keskustele alan asiantuntijoiden kanssa trendeistä ja opi uutta antiikista.

  Location: Tukholma
 • Arena run -estejuoksu 20 helmikuu 2016
  Arena run -estejuoksu

  Arena run on Skandinavian ensimmäinen sisäareenalla järjestettävä estejuoksukilpailu. Näyttävään kisaan Tukholman Friends-areenalla voit osallistua joko yksin tai joukkueena. Nopeimmat kisaajat etenevät samana iltana järjestettävään finaalin. Lisätiedot ja osallistuminen:

  Location: Tukholma
  Website:
 • Maailman huippulaskijat kohtaavat Tukholmassa! 23 helmikuu 2016
  Maailman huippulaskijat kohtaavat Tukholmassa!

  Audi FIS Ski World Cup Stockholm. 16 maailman parasta nais- ja miespujottelijaa kisaavat näyttävässä paripujottelussa Tukholmassa! Ensimmäistä kertaa Tukholman Hammarbybackenissa järjestettävissä pujottelukisoissa kohtaavat maailman huippulaskijat. Kaksi kisaajaa laskee samanaikaisesti pujottelurataa, joka takaa ikimuistoisen jännitysnäytelmän!

  Location: Tukholma

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden