[text]

Koko perheen hiihtoloma Ruotsissa

Ruotsin hiihtokeskukset ovat todellakin ymmärtäneet sen, että lapsetkin kaipaavat juuri heille suunniteltua hauskaa ja mielenkiintoista toimintaa. Hiihtäminen ja laskettelu ovat Ruotsissa hyvin suosittuja urheilulajeja, ja koulujen perinteisten lomien aikaan hiihtokeskukset täyttyvät iloisista pikku hiihtäjistä. Tule sinäkin perheesi kanssa Ruotsiin hiihtämään ja laskettelemaan!

  • Branäs Ski Resort
  • Theme parks with sleigh runs
  • Sled dog

Branäs Ski Resort

Lapset ovat aina tervetulleita

Ruotsin tuntureilla on paljon lapsiystävällisiä hiihtokeskuksia, ja monissa niistä on lumitakuu joulusta pääsiäiseen. Kaikissa keskuksissa on lastenrinteitä, joissa lapset saavat tarvittaessa apua, sekä hiihtokouluja, joissa kokeneet opettajat opettavat heille laskettelua. Useimmissa hiihtokeskuksissa majoitukset on sijoitettu rinteiden läheisyyteen, joten majoituspaikkaan pääsee helposti lepäämään tarvittaessa. Joissakin keskuksissa rinteet päättyvät samaan paikkaan lastenrinteiden kanssa, joten koko perhe voi tavata rinteen juurella ja mennä kätevästi esimerkiksi syömään yhdessä. Lapset ovat tervetulleita hiihtokeskusten kaikkiin ravintoloihin ja ruokapaikkoihin, ja tarjolla on myös lastenannoksia.

Lapset eivät yleensä pidä hiihtohissien odottamisesta, ja Ruotsissa lapsille on tarjolla omia sompahissejä. Joissakin hiihtokeskuksissa pienimpiä lapsia varten on myös erityisiä liukuhihnahissejä, joilla he pääsevät kätevästi rinnettä ylös. Suuremmissa hiihtokeskuksissa on tarjolla myös lastenhoitopalveluja.

Hauskaa talvitoimintaa

Monissa hiihtokeskuksissa lapset voivat hiihtelyn ja laskettelun lisäksi tehdä myös paljon muuta hauskaa. Keskuksissa on usein teemapuistoja ja pulkkamäkiä, aarteenetsintää, grillausta, leluja sisältäviä leikkimökkejä sekä järjestettyä toimintaa koulutetun henkilöstön valvonnassa. Kaikenikäisille lapsille ja aikuisille on tarjolla myös moottorikelkkasafareja, murtomaahiihtoa, kuumavesialtaita sekä paljon muuta toimintaa, jotta koko perhe voi nauttia yhdessäolosta.

Entä aikuiset?

Lapsille on järjestetty niin paljon valvottua toimintaa, että vanhemmille jää paljon myös omaa aikaa. Voit laskettelun lisäksi nauttia vaikkapa lasillisen kuumaa glögiä ja testata retkiluistelua, pilkkiongintaa, koiravaljakkoajelua ja monia muita talvisia aktiviteetteja, joista täkäläiset hiihtokeskukset ovat kuuluisia. Voit nauttia tästä kaikesta hyvällä omallatunnolla, kun tiedät lastesi viihtyvän ja olevan hyvissä käsissä.

Tervetuloa Ruotsiin nauttimaan hiihdosta ja laskettelusta koko perheen voimin.

Yhteistyössä:

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden