[text]

Sälen

Kuusi hiihtokeskusta neljän hiihtohissijärjestelmän ympärillä: Lindvallen, Högfjället, Tandådalen, Hundfjället, Kläppen ja Stöten.

  • Ski resort Sälen
  • Ski resort Sälen

Ski resort Sälen

Talvisesta Ruotsista on helppo löytää kimaltelevia hankia, hyvin toimivia hiihtohissejä ja upeita rinteitä. Sälenissä vallitsee kuitenkin aivan ainutlaatuinen tunnelma. Missään muualla et voi tehdä puikkakäännöksiä Ruotsin suosituimmassa rinteessä, tutustua satoihin metsän peikkoihin ja käyttää neljää eri hissijärjestelmää yhden päivän aikana. Vain Sälenissä voit hioa taitojasi 19:ssä toistaan seuraavassa vihreässä rinteessä tai nauttia ensiluokkaisesta palvelusta, jonka eteen henkilökunta tekee todella kaikkensa toivottaessaan kävijät tervetulleiksi Ruotsin tuntureille. Vain Sälenissä voit herkutella höyryävillä vohveleilla, joiden ohje on peräisin 1930-luvulta. Harva hiihtokeskus voi tarjota yhtä monipuolista palvelua ja niin runsaasti tilaa, että sekä lapsiperheet että huvittelunhaluiset matkailijat pystyvät nauttimaan hyvinkin erilaisista lomistaan samaan aikaan. Alueelta löytyy sopivia majoitusvaihtoehtoja kaikenlaisiin tarpeisiin.

Nämä ovat vain muutamia seikkoja, jotka houkuttelevat hyvin monenlaisia laskettelijaryhmiä Säleniin vuodesta toiseen. Sälen tekee moniin lähtemättömän vaikutuksen, eikä matka tänne tunnu heistä enää koskaan liian pitkältä. Laskettelutaidoista, varustuksesta tai iästä riippumatta Sälen tarjoaa unohtumattoman hiihtoelämyksen. Sälenissä on jokaiselle jotakin: pikkulapsille on omat alueensa, vasta-alkajille runsaasti vihreitä rinteitä ja helppokäyttöisiä hissejä, hyppyihin erikoistuneille lumilautarinteitä, keskitasoisille laskettelijoille sinisiä ja punaisia rinteitä ja todella taitaville tai kavereidensa kanssa vetoa lyöneille mustia rinteitä. Rinteet, hissit ja vuokravarusteet ovat joka aamu huippukunnossa. Kaikki on valmista - ei muuta kuin menoksi!

Nälkäinen? Olitpa missä tahansa Sälenissä, kaikki 112 rinnettämme ovat käytettävissäsi ja aina lähellä. Suosittelemme lämpimästi, että siirryt rohkeasti paikasta toiseen. Ja olitpa menossa minne tahansa, matka kestää vain muutaman minuutin autolla, bussilla tai yhteyshissillä.

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden