[text]

Idre Fjäll

Tasokkaita talviseikkailuja: mm. laskettelua joka ilmansuuntaan, mahtavia näköaloja, lumitakuu sekä monenlaista toimintaa koko perheelle. Siinä Idre Fjäll pähkinänkuoressa.

  • Ski resort Idre Fjäll
  • Idre Fjäll in Dalarna

Ski resort Idre Fjäll

Talviloma Idre Fjäll -hiihtokeskuksessa on erinomainen vaihtelu arkeen sekä lapsille että aikuisille. Täällä on tarjolla paljon huvia sekä tutisevajalkaisille vasta-alkajille että lunta kokeneesti halkoville ammattilaisille. Lomanvietto on kuitenkin kaikille yhtä helppoa. Unohda hetkeksi arkipäivän kiireet ja heittäydy suoraan jännittävään talviseikkailuun. Huomaat kuitenkin pian, ettei kaikki ole ihan samanlaista kuin ennen. Kutsumme sinut tutustumaan ”uuteen” Idre Fjälliin.

Koska rinteitä on tuntureiden kaikilla puolilla, voit valita monien eri rinteidemme joukosta aina aurinkoisen ja suojanpuoleisen rinteen. Hissijärjestelmän laajuudesta huolimatta täällä ei ole lainkaan tylsiä siirtymärinteitä.
Rinteissä on myös paljon valinnanvaraa: Chocken, Toker, Gröngölingen, Ravinen, Specialen ja uusi Carvingsvängen ovat vain muutamia monista erilaisista rinteistämme. Idre Fjäll -hiihtokeskuksessa kaikentasoiset laskettelijat ja lumilautailijat löytävät nopeasti oman lempirinteensä. Täällä koko perhe voi nauttia laskettelusta itselle parhaiten sopivalla tavalla.

Laskettelun, auringon ja hyvän ruoan yhdistelmää ei voita mikään. Idressä voit nauttia sekä monista rinteistämme että viihtyisien ravintoloiden ja after ski -paikkojen runsaasta tarjonnasta.
Värdshuset-ravintolassa järjestetään showiltoja useina iltoina viikossa, ja illan teema toistuu sekä ruokatarjonnassa että viihteessä. Lapsille on omia tapahtumia: suosituimpia ovat varhaisteini-ikäisille ja teini-ikäisille tarkoitetut diskot, pikkutähdet-ohjelma (’Ministjärnorna’), laulu- ja satutunnit, hirsimökki, käsityöt ja lasten oma buffetpöytä.

Idre Fjäll tarjoaa huipputason viihdettä kaikenikäisille.

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden