[text]

Åre - Pohjois-Euroopan johtava talviurheilukeskus

Ruotsin Åre on Pohjois-Euroopan suurin, edistyksellisin ja monipuolisin talviurheilukeskus, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet hiihdon, laskettelun ja monien muiden urheilulajien harrastamiseen jokaiselle kävijälle parhaiten sopivalla tasolla.

  • Ski resort Åre in Jämtland
  • Ski resort Åre in Jämtland

Ski resort Åre in Jämtland

Åressa vuonna 2007 järjestetyt alppihiihdon MM-kilpailut olivat hyvä todiste Åren laskettelumahdollisuuksien laadukkuudesta. Tarjolla on niin kunnioitusta herättäviä mustia rinteitä ja haasteellisia off-pistejä kuin myös koko joukko helpompia rinteitä lapsia ja aloittelijoita varten. Åre ja läheinen Duved tarjoavat huippuluokan rinteitä myös lumilautailijoille sekä telemark- ja carving-suksia käyttäville laskettelijoille. Täällä voi harrastaa myös erilaisia extreme-lajeja, esimerkiksi heliski-hiihtoa.

Hissijärjestelmä on niin laaja, että voit viettää suksilla tuntikausia rinteisiin kyllästymättä. Hiihdon ja laskettelun lisäksi tarjolla on myös runsaasti muuta tekemistä, kuten moottorikelkkasafareja, koiravaljakkoajelua, jääkiipeilyä ja paljon muuta. Åre on tunnettu myös erittäin vilkkaasta after ski- ja yöelämästään – Euroopasta ei löydy montakaan paikkaa, jossa meno on yhtä kovaa kuin juuri Åressa laskettelukaudella…

Kesäisin Åre/Duved muuttuu kesäalppilajien keskukseksi. Alue tarjoaa hyvät mahdollisuudet esimerkiksi vaellukseen, tunturipyöräilyyn, kiipeilyyn, melontaan ja koskenlaskuun. Åre on myös monien perhokalastajien suosiossa, täällä on paljon perhokalastukseen hyvin sopivia jokia, koskia ja järviä.

Matkusta helposti Åreen Matkapoikien kautta!

Matkapoikien Let's Ski -paketti sisältää laivamatkat + henkilöautopaikan sekä viikon majoituksen Åren Tegefjällissa. Varaa kätevästi netistä ja lähde unohtumattomalle hiihtomatkalle!

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden