Ruotsin hiihtokeskukset

 • Swedish Lapland
  Swedish Lapland

  © Henrik Trygg/VisitSweden

 • Skiing in Swedish Lapland
  Skiing in Swedish Lapland

  © Henrik Trygg/VisitSweden

 • Skiing in Åre
  Skiing in Åre

  © Henrik Trygg/VisitSweden

[text]

Kohteita

Ruotsissa on hiihtokeskuksia niin napapiirin pohjoispuolella Riksgränsenissä kuin myös Luoteis-Ruotsin tuntureilla ja etelämpänä Taalainmaalla. Koska hiihtokeskukset sijoittuvat niin pohjoiseen, useimmissa on lumitakuu joulusta pääsiäiseen. Voit lasketella Ruotsissa alati vaihtelevien revontulien loisteessa ja jopa keskiyön auringossa.

Hassela Ski Resort

Talviruotsi.fi

Kiinnostaako kohteiden vertailu, tarjoukset tai kilpailu? Klikkaa: Talviruotsi.fi, ja saat lisää tietoa kohteista Riksgränsen-Björkliden, Järvsö, Hassela, Åre ja Kungsberget.

Ski resort Funäsdalen

Hiihtoa ja laskettelua jokaiselle

Ruotsissa on noin 200 hiihtokeskusta: perheille tarkoitetuista lastenrinteitä ja monenlaista toimintaa tarjoavista keskuksista suurempiin keskuksiin, joiden monissa ravintoloissa ja baareissa on myös vilkasta yöelämää.

Nature's Best arrangement Åre Sleddog Adventures

Koiravaljakkoajelu Ruotsissa

Koiravaljakkoajelu napapiirillä tai Ruotsin tuntureilla on kokemuksen arvoinen talvielämys.

By the fireplace

Koko perheen hiihtoloma

Lapsille on niin paljon toimintaa, että vanhemmille jää myös omaa aikaa. Voit laskettelun ohella testata vaikkapa retkiluistelua tai koiravaljakkoajelua - tai nauttia glögistä takkatulen äärellä.

Järvsö ski resort in Hälsingland

Gävleborgin hiihtokohteet

Gävleborgin hiihtokohteet Kungsberget, Järvsö ja Hassela Ski sijaitsevat vain muutaman tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta.

Fjällvallen, Åre

Ruotsin laskettelukeskusten Big Air -alueet

Jos itse etsit hyviä laskettelurinteitä, mutta naperosi arvostavat temppuratoja, valitse hiihtokeskus, jossa on tarjolla molempia.

 

Yhteistyössä:

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden