[text]

Extreme-lajit

Ruotsissa on kaikkea, mistä seikkailuista pitävä urheilija haaveilee. Maan pituus ja vaihtelevat vuodenajat luovat upeat puitteet joka makuun. Täällä voi nauttia niin etelän hiekkarannoista, kumpuilevista maisemista ja metsistä kuin merestä ja saaristosta – sekä alppimaisista tuntureista ja pohjoisen tasangoista.

  • Nature's Best arrangement JoPe Fors & Fjäll

Nature's Best arrangement JoPe Fors & Fjäll

Vesiseikkailuja

Melo Tukholman kanavilla tai karummissa maisemissa, saariston merialueilla. Telttaile saarella, kalasta ruokasi ja nuku tähtitaivaan alla. Kalasta maan keskiosan erämailla tai hullaannu Ruotsin vuoristosta ja koskenlaskusta Storfalletissa.

Etelässä Juutinrauman salmella tai Malmön rannalla voit nauttia surffauksesta ja purjelautailusta. Tukkilauttailu on Klarälvenin parasta antia perhelomalle.

Retkeilylomat

Osallistu opastetulle retkelle Ruotsin vuoristoon tai kansallispuistojen korpimaisemiin – tutustu esimerkiksi laajaan ja villin kauniiseen UNESCOn maailmanperintökohteeseen Sarekiin. Yhdistä patikointilomaasi mönkijäajelua, köysirataseikkailuja, telttailua ja metsästystä.

Jäiset järvet

Urheilu ja reippailu eivät lopu Ruotsissa talven tullen. Koe vauhdin hurmaa eri puolilla maata esimerkiksi harrastamalla siipipurjehdusta tai retkiluistelua.

Lumi ja jää

Pakkaa laukkuusi tarvittavat vetimet ja suuntaa retkelle pohjoisen jäätiköille ja jäätyneille vesiputouksille. Osallistu huskyajelulle ja majaile iglussa. Majoitu ICEHOTELissa. Paimenna poroja ja nauti illallinen kodassa. Moottorikelkkaile sydämesi kyllyydestä hirvibongausreissulla. Älä unohda lämpökerrastoa kotiin!

Kaupunkiseikkailut

Kokeile extreme-matkailua Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössä, joissa kaikissa on tarjolla huimia seikkailuja RIB-veneen tai kuumailmapallon kyydissä.

Jännittäviä kokemuksia

Sukella laivan hylyissä Itämerellä. Yli 10 000 rekisteröityä ja hyvin säilynyttä laivan hylkyä yhdistettynä vähäsuolaiseen veteen tekevät Ruotsin Itämeren rannikosta sukeltajan unelman.

Million?

Seikkailuja löytyy ympäri Ruotsia vuoden jokaiselle päivälle. Ruotsin Lapissa on varsin kylmää myös kesällä, joten lumiseikkailut ovat mahdollisia myös varsinaisen talvikauden jälkeen. Kelloon ei siellä tarvitse kesällä katsoa, sillä Kiirunan lähistöllä auringonvalosta voi nauttia vuorokauden ympäri toukokuun lopusta heinäkuun 11. päivään saakka.

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden