Visit a Swede

Visitaswede.com on uusi englanninkielinen sivusto, jonka kautta pääset yhteyteen paikallisten kanssa eri puolilla maata. Sinun tarvitsee vain mennä sivustolle, klikata kohtaa “search” ja selata hakutuloksia. Sitten voit tarkentaa hakua, jotta löydät sopivan henkilön, jolla on samat kiinnostuksenkohteet kuin sinulla. Yli 10 000 ruotsalaista on jo rekisteröitynyt sivustolle ja ilmoittanut halukkuutensa toivottaa matkailija tervetulleeksi Ruotsiin.

  • www.visitaswede.com

www.visitaswede.com

Paikallisten helmiä

Tiedätkö, mitä fika tarkoittaa?
Entä tiedätkö, missä päin Tukholmaa on parhaat in-kaupat, joista voi ostaa muodikkaimmat farkut?
Oletko menossa Göteborgiin ja haluat mennä keikalle tai klubiin, mutta haluaisit vinkkejä paikalliselta?
Tai suuntaatko Malmön museoihin, mutta pohdit, mitkä monista kohteista ovat ne parhaat?

Ruotsissa on paljon paikallisia, jotka haluavat mielellään viettää aikaa kanssasi ja näyttää sinulle kotikaupunkinsa helmiä - käydä kahvilla, opettaa pari sanaa ruotsia tai jopa kutsua kotiinsa aterialle.
Matkailun ydin, kulttuurien välinen vuorovaikutus ja ystävyyssuhteiden solmiminen, ei toteudu pelkästään oppaita selaamalla - parhaat tarinat kuulet kotipaikkaansa rakastavalta paikalliselta asukkaalta.

Miten muuten saisit kutsun ruotsalaisten juhannusjuhliin tai rapujuhliin? Tutustu siis ruotsalaisiin paikan päällä.

Ruotsalaiset

Yli 90 prosenttia ruotsalaisista puhuu englantia ja todennäköisesti myös yhtä tai kahta muuta kieltä. He ovat aidosti kiinnostuneita vierailijoista, jotka saapuvat vieraasta kulttuurista. Monet ovat myös itsekin matkustaneet paljon maailmalla. He ovat useimmiten hyvin ylpeitä ruotsalaisuudestaan ja kertovat mielellään vinkkejä, mitä nähdä ja kokea. Ja jos yhteinen sävel löytyy, he tulevat mielellään mukaan näyttämään kotikaupunkinsa nähtävyyksiä ja aktiviteetteja.

Jos olet tulossa Ruotsiin, käy sivustolla
www.visitaswede.com ja tee hyvästä reissusta loistava.

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden