[text]

Yhtä luonnon kanssa

Kaikkialla Ruotsissa on paljon kylpylöitä: Pohjois-Ruotsin kauniissa erämaamaisemassa, Etelä-Ruotsin hiekkarannikoilla sekä läpi koko Ruotsin mantereen, aina häikäisevän kauniilta länsirannikolta idässä viuhkamaisesti levittäytyvään saaristoon.
Kylpylät houkuttelevat kävijöitä auringossa kylpevään saaristoon, upeille tuntureille ja sinisenä kimaltelevien, koivu- ja mäntymetsien reunustamien järvien rannoille. Luonto on lähellä kaikkialla, jopa suurkaupungeissa, kuten Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössä.

  • Mii Gullo Spa at Fjällnäs in Härjedalen

Mii Gullo Spa at Fjällnäs in Härjedalen

Yhteys luontoon ja luonnonmukaiseen ympäristöön kuuluu olennaisesti Ruotsin kylpylähotelliperinteisiin. Kävijät voivat nauttia kylpylähotellien virkistävästä ilmapiiristä, rentouttavista hoidoista ja luonnon rauhoittavasta vaikutuksesta. Toimintaa on ympäri vuoden: kesällä, jolloin päivänvaloa riittää lähes ympäri vuorokauden, voit nauttia olostasi esimerkiksi Bohuslänin upeilla rantakallioilla sijaitsevissa kylpylöissä ja syksyllä vaikkapa hehkeän värikkään ruskan ympäröimässä Selma Spa -kylpylässä, josta on kaunis näköala Fryken-järvelle. Kevään tuloa voit juhlistaa Dalecarlia Spa -kylpylässä, ja kirpeänkylminä talvipäivinä voit vuorostaan ihailla lumen peittämää maisemaa ja nauttia samalla veden hyvää tekevästä vaikutuksesta Yasuragi Hasseluddenin kivestä rakennetuissa ulkoaltaissa.

Spa-hotellien keskeiset elementit

Ruotsin kylpylähotelleissa korostetaan ennen kaikkea neljää tärkeää elementtiä: liikunta, lepo, ravinto ja kosketus. Liikunta tarkoittaa fyysisistä liikuntaa ja ravinto vuorostaan kylpylässä tarjottavia aterioita. Kaikkien ruotsalaisten kylpylähotellien pyrkimyksenä on tarjota kävijälle mahdollisimman miellyttävää oleskelua, herkullisia ja ravitsevia aterioita sekä monenlaisia virkistäviä ja rentouttavia hoitoja viihtyisissä kylpylätiloissa. Valittavana on monia erilaisia kylpylämiljöitä: historiallisessa ympäristössä sijaitsevista kartanoista huippumoderneihin hotelleihin ja kylpyläkeskuksiin, joissa on tarjolla myös monenlaista muuta toimintaa, kuten golfia ja ratsastusta.

Ruotsin kylpylähotelleissa voit aina luottaa saavasi laadukasta palvelua miellyttävässä ympäristössä sekä paikallisista raaka-aineista valmistettua ruotsalaisen ja mannermaisen keittiön herkullista ruokaa. Tätä kaikkea on tarjolla Ruotsin tyrmistyttävän kauniissa luonnonmaisemassa tai jossakin maan suurkaupungeista.

Tervetuloa nauttimaan!

Yhteistyössä:

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden