Maatilamajoitus Ruotsissa

Maaseutumatkailu on suosittua, ja majoittuminen jollain Ruotsin alkuperäiseen maaseutumaisemaan kuuluvalla maatilalla voi olla juuri se rentouttava loma, mitä kaipaat. Kirjoita mestariteoksesi ensimmäinen sivu, kosi kultaasi tai pode keski-iän kriisiä. Tai ota mukaan koko perhe ja lähde seikkailemaan Huckleberry Finn -tyyliin.

  • Farm holiday at Larsbo gård in Hälsingland

Farm holiday at Larsbo gård in Hälsingland

Maatilamajoitusta organisoi Ruotsissa Bo på Lantgård. Voit ostaa itse tarvitsemasi ruoat etukäteen tai valita bed & breakfast -majoituksen. Maatilan tuoreet kananmunat, vastapaistettu leipä ja maatilan eläinten taputtelu takaavat sanalla sanoen virkistävän kokemuksen. Elo on kiireetöntä, eikä ruotsalainen isäntäväki tuputa seuraansa, jos haluat olla rauhassa.

Bo på Lantgård järjestää myös teemalomia – voit varata niin hevosloman, kalastusloman, moottoripyöräloman kuin jopa kokouspaketin. Majoitusvaihtoehdot kattavat niin maaseutumökit kuin kartanot.

Vinkkejä?

Jätä korkkarit kotiin ja ota mukaan kunnon kenkien lisäksi myös sadevaatteet tai hyvät talvivarusteet, kesällä uimapuvut. (Talvisin voit kyllä virkistäytyä saunan jälkeen lumessa ilman uimapukua – maaseudulla yleisönäsi ovat vain lampaat ja lehmät.)

Kolmården, Scandinavia’s largest Wildlife Park

Ruotsin eläintarhat

Joissakin Ruotsin eläintarhoista kävijä voi tutustua muihinkin teemoihin, esimerkiksi ruotsalaisiin perinteisiin.

Horse riding by Nature’s Best

Ratsastamaan lasten kanssa

Ruotsi tarjoaa sinulle ja lapsillesi ainutlaatuisia ratsastusretkiä eri puolilla maata aina Pohjois-Ruotsin suurenmoisilta tuntureilta ja metsistä Etelä-Ruotsin hiekkarannoille.

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden