Ekologinen Ruotsi

  • Ecovillage Naturbyn in Värmland
    Ecovillage Naturbyn in Värmland

    © Jacque de Villiers/imagebank.sweden.se

[text]

Kohteita

Suuntaatko matkasi Ruotsiin? Suositko vihreitä, ekologisia vaihtoehtoja? Tarjolla on niin ympäristöystävällisiä yöpymisvaihtoehtoja kuin nähtävyyksiä, ekosertifioituja seikkailumatkoja, ympäristöystävällisiä kaupunkikierroksia ja mahtavia aktiviteetteja luonnon helmassa. Voit siis suunnitella matkastasi mahdollisimman ekologisen - kohteesta riippumatta!

Ruotsalaisten yhteys luontoon on sanalla sanoen luonteva - useimmat mökkeilevät ja viettävät aikaa luonnon helmassa sienestäen tai marjastaen. Kesäisin pulahdetaan järviin ja nautitaan perheen ja ystävien kesken luonnon rauhasta. Lomailu tapahtuu luonnon ehdoilla - ihan kestävän kehityksen mukaisesti! Ympäristöystävälliset arvot ulottuvat myös arkeen ja koteihin, joissa kierrätys on kunniassa.

Myös jokamiehenoikeus on osa Ruotsin luontoelämystä. Tämä oikeus avaa kaikille ovet luontoelämyksiin maaseudulla ja metsissä, ihan kuten Suomessa. Jokamiehenoikeus koskee myös matkailijoita – se kuuluu sinullekin saapuessasi vihreiden arvojen Ruotsiin.

 

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden