Summer in Sarek, Swedish Lapland (Photo: Peter Cairns/imagebank.sweden.se) Naturbyn ecovillage in Central Sweden (Photo: Jacque de Villiers/imagebank.sweden.se) Royal Palace in Stockholm (Photo: Ola Ericson/imagebank.sweden.se) Typical red cottages in Småland, Southern Sweden (Photo: John Kimmich-Javier) Harbour of Gothenburg (Photo: Göran Assner/imagebank.sweden.se) Möllevångstorget in Malmö (Photo: Leif Johansson/bildarkivet.se)

Ruotsi kutsuu lomailemaan!

Ruotsi tarjoaa runsaasti lomaelämyksiä - valitse tekemistä omien mieltymystesi mukaan. Vietä mieleenpainuva kaupunkiloma Tukholmassa nauttien shoppailusta ja kuplivasta iltaelämästä. Tai nauti luonnosta vaikkapa Pohjois-Ruotsissa. Ruotsi tarjoaa elämyksiä isoille ja pienille.

Tervetuloa lomaelämysten pariin - Ruotsi odottaa sinua!


Friiberghs Herrgård manor house outside Stockholm

Millainen on paras matkakumppani kesämatkalle?

Osallistu kilpailuun ja voit voittaa kahden hengen golfmatkan Ruotsiin sisältäen laivamatkat, majoituksen kartanohotellissa, golfkierrokset Kungsängenin ja Brollstan kentillä sekä Volvon käyttöön matka-autoksi.

Trekking in Björkliden, Swedihsh Lapland

Björkliden - eksoottisempaa kesäkohdetta tuskin löydät

Eksoottisempaa kesäkohdetta tuskin löydät! Monentasoiset vaellusreitit houkuttelevat patikoimaan ja lisäksi voit kalastaa, meloa, osallistua luolakierrokselle, maastopyöräillä, golfata… Onneksi keskiyön aurinko paistaa tehden päivät niin pitkiksi, että ehdit kaikkiin seikkailuihin.

©Göran Billeson/VisitLinköping

Linköpingin kesä on täynnä tapahtumia ja nähtävyyksiä

Linköpingissä on paljon nähtävää ja koettavaa ympäri vuoden! Ilmavoimien museo, ulkoilmamuseo Gamla Linköping, Linköpingin tuomiokirkko ja Bergin sulut ovat vain muutamia esimerkkejä kaupungin nähtävyyksistä.

The World of Bamse comes to life at Kolmården

Kesäloma Norrköpingissä

Norrköpingin kesä on täynnä hauskaa lomapuuhaa perheen kanssa tai ystävien kesken. Kolmårdenin eläintarha juhlii 50-vuotisjuhlavuottaan ja kaupungissa järjestetään monia mielenkiintoisia tapahtumia, festivaaleja ja näyttelyitä.

Astrid Lindgrens Värld in Vimmerby, Småland

Astrid Lindgrenin maailma - Täällä sadut muuttuvat todeksi

Astrid Lindgrenin maailmassa, Smoolannin Vimmerbyssä, tarut muuttuvat todeksi. Tänä vuonna juhlitaan Peppi Pitkätossua, sillä ensimmäisen Peppi-kirjan julkaisemisesta tulee kuluneeksi 70 vuotta.

Old town of the Royal capital Stockholm

Tukholma.fi - menovinkit Tukholmaan

Klikkaa osoitteeseen Tukholma.fi, josta löydät uusia vinkkejä Tukholmaan joka viikko. Tutustu myös Tukholmasta kirjoittaviin suomalaisiin bloggareihin!

Bridge of Motala

Ruotsin kuljetushallitus tiedottaa: Ruuhka- ja siltamaksut Ruotsissa

Niin Ruotsin kuin ulkomaan rekisterissä olevien ajoneuvojen kuuluu maksaa Tukholman ja Göteborgin ruuhkamaksut, sekä Motalan ja Sundsvallin siltamaksut. 

Take the steamboat to the Stockholm archipelago

Tilaa uutiskirjeemme

Tästä voit tilata VisitSwedenin uutiskirjeen. Tilaus on maksuton ja voit milloin tahansa peruuttaa tilauksesi.


Tulevia tapahtumia Ruotsissa Bookable accomodation

  • Digital Revolution25 lokakuu - 30 elokuu
  • Livrustkammaren: Kuninkaallisia koruja28 marraskuu - 16 elokuu
  • SoFo-Night joka kuukauden viimeinen torstai22 tammikuu - 26 marraskuu
  • Muumit Junibackenissa12 helmikuu - 31 tammikuu
  • Moderna Museet Malmö: Nils Dardel 21 helmikuu - 06 syyskuu
Näytä kaikki tapahtumat

Varaa online VisitSwedenin yhteistyökumppaneilta

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden