Midnight sun in Swedish Lapland (Photo: Tomas Utsi/imagebank.sweden.se) Summer in Central Sweden (Photo: Johan Willner/imagebank.sweden.se) View over Stockholm (Photo: Ola Ericson/imagebank.sweden.se) Harbour of Gothenburg (Photo: Göran Assner/imagebank.sweden.se) Beach huts in Southern Sweden (Photo: John Sander/imagebank.sweden.se) Möllevångstorget in Malmö (Photo: Leif Johansson/bildarkivet.se)

Ruotsi kutsuu lomailemaan!

Ruotsi tarjoaa runsaasti lomaelämyksiä - valitse tekemistä omien mieltymystesi mukaan. Vietä mieleenpainuva kaupunkiloma Tukholmassa nauttien shoppailusta ja kuplivasta iltaelämästä. Tai nauti luonnosta vaikkapa Pohjois-Ruotsissa. Ruotsi tarjoaa elämyksiä isoille ja pienille.

Tervetuloa lomaelämysten pariin - Ruotsi odottaa sinua!


Björkliden in Swedish Lapland

Tervetuloa Björklideniin

Eksoottisempaa kesäkohdetta tuskin löydät! Monentasoiset vaellusreitit houkuttelevat patikoimaan ja lisäksi voit kalastaa, meloa, osallistua luolakierrokselle, maastopyöräillä, golfata… Onneksi keskiyön aurinko paistaa tehden päivät niin pitkiksi, että ehdit kaikkiin seikkailuihin.

In August crayfish feasts are a Swedish tradition

Rapujuhlat eli kräftskiva

Elo- ja syyskuu ovat Ruotsissa rapujuhlien aikaa (kräftskiva). Varaa mukaan hassu hattu, unohda ujous ja heittäydy mukaan juhlintaan. Avaa myös äänesi, sillä näissä juhlissa laulu raikaa!

Skeppsholmen in Stockholm

Tukholma.fi -portaali

Osoitteesta Tukholma.fi löydät Tukholman kiinnostavimmat matkakohteet ja ajankohtaisimmat vinkit suomeksi ja suomalaisin silmin.

Astrid Lindgrens Värld in Vimmerby, Småland

Astrid Lindgrenin Maailma

Astrid Lindgrenin Maailmassa Smoolannin Vimmerbyssä tarut muuttuvat todeksi. Kesän 2014 uutuutena iltateatteria Huvikummussa!

Shopping in Gothenburg

Tukholma-sovellus puhelimeesi

Kaksi Tukholma-mobiiliopasta nyt ladattavissa! Ilmaiset sovellukset ovat saatavilla niin iPhone-, Windows- kuin Android-puhelimille.

Midsummer in Dalarna

Taalainmaa

Oletko kuullut Taalainmaasta? Taalainmaa tunnetaan monille tutuista Ruotsin-tuliaisista, nimittäin puusta veistetyistä taalainmaanhevosista. Juhannuksena seudun asukkaat sonnustautuvat kansallispukuihin ja tanssivat perinteisiä tansseja juhannussalon ympärillä.

Umeå – European Capital of Culture 2014

Uumaja - Euroopan kulttuuripääkaupunki 2014

Tiesitkö, että paikalliset jättävät puhekielessä pois Uumajan ruotsinkielisestä nimestä viimeisen kirjaimen? Umeå-sanan å, joka viittaa jokeen, ei siis äänny. Hyvä muistaa, kun matkustat tänne Pohjois-Ruotsin kulttuurikaupunkiin!

Winter in the Archipelago

Tilaa uutiskirjeemme

Tästä voit tilata VisitSwedenin uutiskirjeen. Tilaus on maksuton ja voit milloin tahansa peruuttaa tilauksesi.


Tulevia tapahtumia Ruotsissa Bookable accomodation

  • Smycken - korunäyttely Nordiska museetissa14 syyskuu - 30 kesäkuu
  • Game On 2.0 -näyttely Tukholmassa25 lokakuu - 28 syyskuu
  • Ruotsalaisten taiteilijoiden matkakuvia02 helmikuu - 28 syyskuu
  • Barockt-näyttely kulttuuritalossa05 huhtikuu - 19 lokakuu
  • Näyttely Nobel-palkinnosta10 toukokuu - 16 marraskuu
Näytä kaikki tapahtumat

Varaa online VisitSwedenin yhteistyökumppaneilta

Mainos:

A part of the official gateway to Sweden