Kilpailut

VisitSwedenin järjestämissä kilpailuissa arvottujen voittajien nimet sekä palkintokuvaukset löydät täältä.

  • Art by Jens Peter Dyvik & Yoad David Luxembuorg

Art by Jens Peter Dyvik & Yoad David Luxembuorg

VisitSweden järjestää kilpailuja yhteistyökumppaneidensa kuten ruotsalaisten matkailualan yritysten ja kohteiden kanssa.

Heinäkuun kesäkilpailu

Heinäkuussa sivustollamme oli mahdollisuus osallistua kesäkilpailuun, jossa kaikkien osallistuneiden kesken arvottiin majoituslahjakortti Astrid Lindgrenin Maailmaan. Kilpailu päättyi 20.7. ja lahjakortin voitti 21.7. suoritetussa arvonnassa Marianne Vantaalta. Onnea voitosta!

Gotlanti-kisan voittajat

Kesäisellä Gotlanti.fi -kampanjasivustollamme oli toukokuussa mahdollisuus osallistua kilpailuun ja voittaa maailman lapsellisin loma Gotlannissa koko perheelle. Kilpailu päättyi 30.5. ja onnetar suosi arvonnassa Kennethiä, Hedvigiä, Timiä ja Tiannaa Helsingistä. Onnea ja mukavaa matkaa!

Toukokuisen loma-arvonnan suosiosta innostuneena teimme kilpailulle jatkoa. Toinen Gotlannin loma arvottiin 27.6. ja onnetar suosi Arnaa, Tuomasta, Viktoriaa ja Felixiä Helsingistä. Onnittelut voittajille!

Kilpailuja Tukholma.fi -sivustolla

13.-27.6.2014 välisenä aikana Tukholma.fi -sivustolla oli mahdollisuus osallistua kilpailuun, jossa kaikkien osallistuneiden kesken arvottiin yhden yön hotellimajoitus kahdelle Tukholman Omenahotellissa sekä pääsyliput Skansenille kahdelle henkilölle. Palkinnon voitti Pirkko Turusta. Onneksi olkoon!

27.6.-6.7.2014 järjestetyssä kilpailussa oli mahdollisuus voittaa pääsyliput Skansenille. Onni suosi Kimiä Vaasasta. Onnea!

6.7.-13.7.2014 Tukholma.fi -sivustolla järjestetyssä kilpailussa arvottiin kaikkien osallistuneiden kesken kaksi lippupakettia Tukholman tekniikkamuseoon. Lippupaketit sisälsivät 2 aikuisten ja 2 lasten pääsylippua. Onni suosi arvonnassa Mattia Helsingistä ja Ristoa Turusta. Onnittelut voittajille!

Tykkää Facebookissa!


Mainos:

A part of the official gateway to Sweden